Σάββας Γκέντσογλου: Αυτή ήταν η σύντροφος του μετά τον χωρισμό από την Αγγελική Ηλιάδη - Η καλλονή και δίμετρη Θεσσαλονικιά

Οι τίτλοι τέλους ήρθαν λίγο πριν από το Survivor

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρεμιέρα έκανε την Κυριακή 7/1 το βράδυ το Survivor με πολλά από τα πρόσωπα των μαχητών και των διασήμων να απασχολούν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, που γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

Από τους πολύ μαχητικούς στην ομάδα των κόκκινων, που έδειξαν αθλητικό χαρακτήρα ήταν ο Σάββας Γκέντσογλου. Ο ποδοσφαιριστής μας είχε απασχολήσει στο παρελθόν με την προσωπική του ζωή, καθώς έχουν περάσει ομολογουμένως πολύ ωραίες γυναίκες από δίπλα του.

Ο λόγος αρχικά για την Αγγελική Ηλιάδη με την οποία ο παίκτης survivor απέκτησε και τον μοναχογιό του, Βασίλη. Το ζευγάρι μπορεί να τράβηξε χωριστούς δρόμους, ωστόσο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Στη συνέχεια, στη ζωή του Σάββα Γκέντσογλου ήρθε η Κίκα Τσέκου.

Η σύντροφος του Σάββα Γκέντσογλου μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη

Η νεαρή κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη διατηρεί γνωστή επιχείρηση ενδυμάτων στη συμπρωτεύουσα και μάλιστα είναι κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη. Σάββας και Κίκα τα πήγαιναν πολύ καλά μαζί, είχαν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο πριν από λίγους μήνες έπεσαν οι τίτλοι τέλους (δείτε εδώ γιατί).

Οι δηλώσεις της Ηλιάδη για τις σχέσεις της με τον Γκέντσογλου

«Θέλω να πάει στο survivor ο Σάββας Γκέντσογλου ξέρω ότι του αρέσει πάρα πολύ, όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί, μένει στο σπίτι μας. Περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί, είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μια πολύ όμορφή σχέση και μετά τον χωρισμό μας, μπορώ να πω ότι είναι πολύ πιο όμορφη τώρα και εννοείται ότι απολαμβάνουμε το χρόνο, που περνάμε μαζί!», είπε η Αγγελική Ηλιάδη πριν από περίπου ένα μήνα στην κάμερα του Happy Day.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγγελική Ηλιάδη: «Βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από κανάλια»

Survivor - Πάτησε ακαθαρσίες συμπαίκτη του ο Σάββας Γκέντσογλου: «Μην τα κάνετε στο δρομάκι»

Survivor – Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σάββα Γκέντσογλου: «Ήταν σαν δεύτερος πατέρας μου, πέθανε όταν ήμουν 15 χρονών...»

Αγγελική Ηλιάδη – Στάζει μέλι για τον Σάββα Γκέντσογλου: «Πιστεύω ότι θα είναι νικητής του φετινού Survivor»

Survivor 2024: «Κόντεψα να το χάσω και το τέταρτο παιδί μου όταν...» - "Λύγισε" μπροστά στην κάμερα η Δώρα Νικολή

Survivor 2024 spoiler: Μαχητές ή Διάσημοι; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (8/1) τη δεύτερη ασυλία

«Ήρθε χτες από Θεσσαλονίκη, ήμασταν μαζί στο σπίτι...» - Η αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου μετά τον χωρισμό

"Αγάπη μου..." - Το βίντεο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γκέτσογλου μετά τον χωρισμό της με τον Αναστασιάδη