Ι love ΣουΚου: Το πρόσωπο που αντικαθιστά την Τζο Κουτσοκώστα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Τα ραντεβού έγιναν μέσα στις γιορτές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ι love ΣουΚου: Το πρόσωπο που αντικαθιστά την Τζο Κουτσοκώστα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Εντελώς ξαφνική ήταν η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, I love ΣουΚου, λίγο πριν από τις γιορτές, κι ενώ είχαν γίνει μάλιστα τα εορταστικά γυρίσματα με εκείνη να συμμετέχει. Μέχρι στιγμής ούτε η παρουσιάστρια, ούτε κάποιος από τους συνεργάτες της δεν έχουν διευκρινίσει τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτό το «διαζύγιο», ενώ και η πρώην συνεργάτιδα της εκπομπής ήταν αινιγματική στις δηλώσεις της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο (6-7/1) δεν εμφανίστηκε κάποιος στη θέση της, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ανέφερε οτιδήποτε σχετικά με την αντικαταστάτριά της. Σύμφωνα με το «Πάμε Δανάη!» του Mega ωστόσο, τα ραντεβού και τα δοκιμαστικά συνεχίζονταν μέσα στις γιορτές και είχαμε τις τελικές αποφάσεις. Δείτε ποιο πρόσωπο προστίθεται στην ομάδα της Μπέττυς Μαγγίρα μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα.

Δείτε επίσης: I Love ΣουΚού: Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1

Στη θέση της Τζο Κουτσοκώστα η Σίσσυ Καλλίνη στο «I love ΣουΚου»

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας για το «Πάμε Δανάη!», έγιναν πολλά ραντεβού την περασμένη εβδομάδα και ανάμεσα στα πρόσωπα που πέρασαν από τα γραφεία του ΑΝΤ1 για δοκιμαστικό ήταν η Σάρα Εσκενάζη, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Ελένη Βαΐτσου και η Σίσσυ Καλλίνη, με την πρώτη και την τελευταία να είναι οι επικρατέστερες. Στο τέλος, εκείνη που επέλεξε το κανάλι, μαζί με την παρουσιάστρια, είναι η Σίσσυ Καλλίνη.

Την ίδια στιγμή, δεν πήγε τελικά καθόλου στα προγραμματισμένα ραντεβού η Φελίσια Τσαλαπάτη, καθώς ήταν άρρωστη, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει αποδεσμευτεί από το Open και θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτεί εκ νέου τη σχέση της με το κανάλι, σε περίπτωση που προβληθεί η εκπομπή του Σαββατοκύριακου για την οποία συζητούσε. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συνεργάτες του «Πάμε Δανάη!» ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αφού η Σίσσυ Καλλίνη ήταν στο παρελθόν στη δική τους εκπομπή, ενώ διατηρούν καλές σχέσεις μετά το τέλος της συνεργασίας τους.