Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν έβαζα μυαλό, αλλά το έκανα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικονομική καταστροφή του

Τι δήλωσε για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αιμίλιος Χειλάκης: «Δεν έβαζα μυαλό, αλλά το έκανα...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη για την οικονομική καταστροφή του

Καλεσμένος στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε την Δευτέρα 8/1, ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την οικονομική καταστροφή του ενώ τοποθετήθηκε και για το νέο νομοσχέδιο για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (δείτε τις δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για το θέμα).

Τι αποκάλυψε ο Αιμίλιος Χειλάκης για την οικονομική καταστροφή του

«Είχα τρεις εμπορικές αποτυχίες, καταστράφηκα οικονομικά ενώ ήταν εξαιρετικές παραστάσεις. Μετά από 15 χρόνια ξανακαταστράφηκα οικονομικά, δεν έβαζα μυαλό, αλλά το έκανα με πλήρη γνώση ενώ τότε το είχα κάνει για να αποδείξω ότι είμαι κάποιος. Τότε, το 2017, παίρνω τηλέφωνο τη μητέρα μου και της λέω "χρειάζομαι 12.000 ευρώ για να πληρώσω τους ηθοποιούς". Δεν είχα να πληρώσω τους ηθοποιούς, έκανα μετά δύο παραγωγές για να ξεχρεώσω».

Οι δηλώσεις του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

«Θυμόμαστε αυτό το βάσανο που είχαμε περάσει και εμείς, με την Αθηνά, όταν κοιτάξαμε να υιοθετήσουμε, που δεν είναι καθόλου φιλικό προς τον άνθρωπο που έχει την ανάγκη να υιοθετήσει. Έχουμε σταματήσει 7 – 8 χρόνια. Η ταλαιπωρία είναι απίστευτη και σχεδόν σε αποτρέπει. Δεν μπορούσαμε να φύγουμε, να πάμε στο εξωτερικό να μπούμε στη διαδικασία υιοθεσίας που έχουν κάνει πολλοί φίλοι μας», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν ανθρώπους το ίδιου φύλου, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να λυθεί σε πολύ βαθύτερα θέματα. Θυμάμαι τον Κώστα Φαλελάκη όταν πέθανε ο Μηνάς Χατζησάββας, που ήταν 30 χρόνια μαζί, δεν μπορούσε ο Κώστας να βρει τρόπο αυτά που είχαν κερδίσει δύο άνθρωποι μαζί, που ζούσαν μαζί, μια οικογένεια ήταν ο Μηνάς και ο Κώστας, δεν μπορούσε γιατί τα διεκδικούσε η οικογένεια εξ αίματος του Μηνά.

Δεν μπορεί να μη λυθεί το πρόβλημα αυτό των ανθρώπων που είναι χρόνια μαζί, ζουν μαζί και μοιράζονται τη ζωή τους. Αυτό λοιπόν μπορεί να οδηγήσει στον γάμο των ομοφύλων; Ωραία. Μπορεί να οδηγήσει σε μια πολιτική διαδικασία γάμου; Πρέπει να οδηγηθούμε εκεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ζωές μαζί και στο τέλος κάποιος ξάδερφος πάει να πάρει την περιούσια δύο ανθρώπων που δεν του ανήκει.

Όσον αφορά την υιοθεσία, άσε τα ομόφυλα ή τα ετερόφυλα ζευγάρια, η υιοθεσία πρέπει να επιβάλλεται ακόμα και σε οικογένειες οι οποίες έχουν παιδιά. Είναι δυνατόν να μιλάμε ότι υγιείς άνθρωποι θα μπορέσουνε να έχουνε παιδιά, να τα μεγαλώσουν και δεν τους αφήνουμε γιατί πρέπει να πάνε σε ‘υγιείς’ οικογένειες ετερόφυλες; Τι ορίζει την υγεία στην οικογένεια όταν δεν υπάρχει αγάπη; Η αγάπη είναι η μόνη υγεία σε μια οικογένεια, το νοιάξιμο. Όταν υπάρχει, πρέπει αυτό να επιβραβευτεί. Είναι χυδαίο να μπαίνουμε σε μια αντιπαράθεση για το τι είναι το σωστό ή το λάθος. Ας μιλήσουμε για την αγάπη. Όταν άνθρωποι αγαπιούνται, μπορούν να δημιουργήσουν υγιείς οικογένειες».

Δείτε εδώ το βίντεο: