Τριαντάφυλλος: «Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό...» - "Καταπέλτης" για τα σχόλια της παρουσιάστριας για τον Αλέξη Παππά

«Δηλαδή οι άλλοι που πήγαν 5 και 6 φορές γιατί πήγαν Φαίη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: «Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό...» -

Τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για την συμμετοχή του Αλέξη Παππά στο φετινό Survvior, σχολίασε ο Τριαντάφυλλος, το πρωί της Δευτέρας 8/1, μέσα από την κάμερα της εκπομπή Breakfast@star. Υπενθυμίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που βλέπουμε τον ηθοποιό στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Φαίη Σκορδά, πριν απο μερικές ημέρες, μέσα από την εκπομπή Fay's Time, σχολίασε τα πρόσωπα της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor 2024. Ανάμεσά τους βρέθηκε και ο Αλέξης Παππάς για τον οποίο, η παρουσιάστρια, σχολίασε με αιχμηρό ύφος.

«Τον θεωρώ τόσο θέατρο, τόσο υποκριτή! Ό,τι και κάνει - δεν το λέω κακά, ο άνθρωπος συμπαθής μου είναι - αλλά θεωρώ ότι σε όλες τις τηλεοπτικές του παρουσίες πραγματικά καταπιέζει… δεν έχουμε δει ποτέ τον εαυτό του. Είναι και ηθοποιός. Έχει ρόλο και στόχο μόνο τα χρήματα. Αυτήν την αίσθηση μου έχει δώσει. Δηλαδή, και το Bachelor που έκανε, όχι, έτσι είναι το concept. Ποιος μπορεί να το υποστηρίξει αυτό;», ανέφερε (δείτε όλα όσα είπε).

Η απάντηση του Τριαντάφυλλου στη Φαίη Σκορδά

«Λάθος, μέγα λάθος, γι’ αυτό έκανα και το στόρι, γιατί ο Αλέξης είναι φίλος, τον θεωρώ οικογένεια. Ήμουν στη Φαίη τις προάλλες αλλά, εάν κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, θα βγω και θα το πω. Ήταν φάουλ της Φαίης εννοείται. Δηλαδή οι άλλοι που πήγαν 5 και 6 φορές γιατί πήγαν Φαίη; Για την εμπειρία, αγάπη μου γλυκιά; Εγώ που πήγα το ’21, ποια εμπειρία; Για τα λεφτά και για να γίνω ξανά γνωστός στη νεολαία και στον κόσμο».

«Αν θέλω την εμπειρία, μαζεύω την παρέα μου, πηγαίνουμε στο βουνό και το ζούμε εκεί για 5 μέρες. Όλοι πήγαν για τα λεφτά, αγάπη μου γλυκιά. Όπως κι εσύ έκανες μεταγραφή από ένα κανάλι σε ένα άλλο, γιατί πήγες; Για τα πιο ωραία φώτα, για την κάμερα ή γιατί το μικρόφωνο ήταν πιο ωραίο; Πήγες για τα λεφτά, κορίτσι μου γλυκό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: