Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση του παιδιού του - «Πληγώθηκα πολύ! Με έχουν χρησιμοποιήσει...»

«Το αγαπώ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννηση του παιδιού του - «Πληγώθηκα πολύ! Με έχουν χρησιμοποιήσει...»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 8/1 με τον γνωστό make up artist να μιλάει τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε λίγο μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι την επιθυμία του να συμμετάσχει στον νέο κύκλο του 2024, αποκαλύπτοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση από την παραγωγή.

Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε για την πρόσφατη είδηση, που αφορά στο παιδί του, που γέννησε η πρώην σύντροφός του, Νάνσυ. Από τη μεριά του ο make up artist τόνισε, πως αγαπάει το παιδί, καθώς είναι κομμάτι του (δείτε εδώ τις δηλώσεις της γυναίκας).

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για τη ζωή και την καριέρα του

«Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με την παραγωγή του Survivor, με αγαπάνε πολύ όπως και εγώ εκείνους. Η παραγωγή ήταν όνειρο ζωής για εμένα, με επέλεξε η παραγωγή, ήταν από τις πιο σπουδαίες εμπειρίες μου. Μπορεί να έρθω σε επαφή με την παραγωγή και να μπω. Θα ήθελα πάρα πολύ να πω, γιατί όχι;», είπε αρχικά ο Εμμανουήλ.

«Υπήρξε μια σχέση, με την οποία δεν είμαστε πλέον μαζί, δε θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δε λέω ποτέ όχι στο ενδεχόμενο ενός γάμου. Με έχουν χρησιμοποιήσει για να γίνουν διάσημοι. Πληγώθηκα πολύ.

Στη ζωή μου αγαπώ περισσότερο από όλα τη μητέρα μου, το σκυλάκι, που βρήκα στο δρόμο, τα ζώα και σαφώς τη ζωή, που ήρθε στη ζωή μου. Το αγαπάω και αυτό, γιατί ήρθε στη ζωή μου, το αγαπάω και το έχω βάλει στην καρδιά μου, είναι ένα κομμάτι δικό μου.

Δεν έχω σταματήσει το make up είναι η βασική μου δουλειά, την κάνω εδώ και 20 χρόνια απλά ο κόσμος έχει μπερδευτεί. Έχω φτιάξει μια πολύ ωραία συλλογή με ρούχα και θα κυκλοφορήσω το τέταρτο μου τραγούδι. Το ''Έτσι γουστάρω'' το έγραψα για να δώσω το μήνυμα κατά της ομοφοβίας, κατά του ρατσισμού, του bullying. Δε με νοιάζει αν ο άλλος είναι gay η straight είμαστε στο 2024 και δε μπορούμε να συζητάμε ακόμα για το αν ο άλλος είναι ψηλός, κοντός, χοντρός, λεπτός.

Όλος κόσμος έχει λυσσάξει με το Survivor. Θέλω πολύ να πάω, αυτή είναι μια συζήτηση σε εμένα και στην παραγωγή», είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.