Κατερίνα Διδασκάλου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

«Έχουμε μιλήσει, αλλά...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Διδασκάλου: Η πρώτη αντίδραση της μετά την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ»

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση πως ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την παράσταση «Ο Βασιλιάς Ληρ» στο Εθνικό θέατρο, από τη στιγμή μάλιστα που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού πήραν το μέρος του τις προηγούμενες μέρες, ανάμεσα σε αυτούς και η Κατερίνα Διδασκάλου, με την οποία υποδύθηκαν το τηλεοπτικό ζευγάρι για τρία χρόνια στις «Άγριες Μέλισσες» με μεγάλη επιτυχία.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha, και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου, συνάντησε την πρωταγωνίστρια, που μέχρι πέρσι συνεργαζόταν με τον Λεωνίδα Κακούρη στο «Μαύρο Ρόδο». Στις σύντομες δηλώσεις της, η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε ότι έχουν μιλήσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο δεν ήθελε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, έχουμε μιλήσει και είναι καλά», απάντησε λακωνικά έξω από το θέατρο Νέος Ακάδημος.

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κακούρης – Στηρίζουν τον ηθοποιό οι συνάδελφοί του: «Είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση»

Πριν την τοποθέτηση της Κατερίνας Διδασκάλου είχε μιλήσει και ο Λεωνίδας Κακούρης

Λίγες μέρες πριν είχε προηγηθεί η δήλωση του Λεωνίδα Κακούρη, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Δημοσθένη Πέππα, στην οποία ανέφερε ότι βρίσκεται σε ευαίσθητη κατάσταση, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. «Ακολούθως της αποχώρησής μου από την παράσταση “Βασιλιάς Λήρ” του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία κ. Γιάννη Χουβαρδά που παρουσιάζεται στην Κεντρική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον.

Στην πολυετή μου παρουσία στο χώρο ουδέποτε έδωσα λαβές για σχόλια που δεν σχετίζονταν αποκλειστικά και μόνο με την καλλιτεχνική μου πορεία και δεν θα ήθελα η παρούσα αφορμή να αποτελέσει εξαίρεση. Κατ’ επέκταση και επικαλούμενος την ευαίσθητη κατάσταση στην οποία έχω βρεθεί εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου και κυρίως τα ανήλικα τέκνα μου θα ήθελα να παύσει άμεσα η αναπαραγωγή οποιουδήποτε γεγονότος που αφορά την ανωτέρω αποχώρηση, ή τα όποια σενάρια έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτή.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και συναδέλφους της παράστασης, με τους οποίους δουλέψαμε σκληρά σε κλίμα εκτίμησης και αλληλοβοήθειας τους τελευταίους μήνες και στους οποίους εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία για την συνέχεια. Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω παράσχει την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Πέππα Δημοσθένη, ο οποίος δύναται να δρα αντί εμού και για λογαριασμό μου», ανέφερε αναλυτικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Διδασκάλου: «Αφήστε το...» - Η πρώτη δήλωσή της μετά τη σοκαριστική κατάθεση στη δίκη γνωστού σκηνοθέτη

Κατερίνα Διδασκάλου: «Μιλούσα όλο το βράδυ με την αδερφή μου και με διαβεβαίωνε ότι δεν θα πεθάνω...» - Η εξομολόγησή της για τις κρίσεις πανικού

Λεωνίδας Κακούρης: Εξελίξεις με την υγεία του ηθοποιού - Η απόφαση του για τη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο

Ελένη Καρακάση: «Είμαι σίγουρη ότι, για να έγινε αυτό, έχει κάποιο πολύ σοβαρό λόγο...» - Όσα είπε για τον Λεωνίδα Κακούρη

Λεωνίδας Κακούρης: Αποχωρεί από το "Ναυάγιο" του MEGA μετά το χαμό με την παράσταση "Βασιλιάς Ληρ";

Λεωνίδας Κακούρης: Η πρώτη αντίδραση του σκηνοθέτη της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου, "Βασιλιάς Ληρ"

Λεωνίδας Κακούρης: Η ηλικία, η καταγωγή και το διαζύγιο από την Ρωσίδα χορεύτρια - Η γυναίκα που είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια

Λεωνίδας Κακούρης: Η αποκάλυψη σημαντικού προσώπου του Εθνικού θεάτρου - Όλη η αλήθεια για την παραίτηση του ηθοποιού