Λεωνίδας Κακούρης – Στηρίζουν τον ηθοποιό οι συνάδελφοί του: «Είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση»

Στέκονται στο πλευρό του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης – Στηρίζουν τον ηθοποιό οι συνάδελφοί του: «Είναι μία χαρά παλικάρι, το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση»

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που προέκυψαν με την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ». Ίσα-ίσα τις προηγούμενες πολλαπλασιάστηκαν, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και κατέβασε λίγο αργότερα, όπου αναφερόταν σε «τοξικούς ανθρώπους». Σε επικοινωνία που είχε το youweekly.gr με άνθρωπό από το περιβάλλον του, υποστήριξε πως βρίσκεται σε αφωνία με εντολή γιατρού και δεν θα κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά...

Τα σενάρια φουντώνουν, και ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου ούτε από την πλευρά του Εθνικού θεάτρου, ωστόσο συνάδελφοι του επιτυχημένου ηθοποιού από τη σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, παίρνουν το μέρος του και αναφέρουν ότι κάτι σοβαρό πρέπει να έχει συμβεί για να φύγει ο Λεωνίδας Κακούρας από μία παράσταση πριν ολοκληρωθεί, καθώς γενικά πρόκειται για έναν συγκροτημένο άνθρωπο και υπόδειγμα επαγγελματία.

Δείτε επίσης: Λεωνίδας Κακούρης: Η ηλικία, η καταγωγή και το διαζύγιο από την Ρωσίδα χορεύτρια - Η γυναίκα που είναι μαζί πάνω από 20 χρόνια

Τι δήλωσαν οι συνάδελφοι του Λεωνίδα Κακούρη στο Ναυάγιο

Η εκπομπή T-live ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιάννη Στάνκογλου συγκεκριμένα, που δήλωσε: «Ο Λεωνίδας είναι μια χαρά παλικάρι. Το Εθνικό μπορεί να έχει πάθει υπερκόπωση και κάποιοι άνθρωποι, δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον Λεωνίδα. Προφανώς για να φύγει ο Λεωνίδας από μια παράσταση κάτι σοβαρό έχει συμβεί».

Από την πλευρά της η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα σημείωσε: «Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Τον είδα πριν τις γιορτές και ήταν πολύ δοσμένος στο ρόλο που είχε να παίξει και στο βασιλιά Ληρ, αλλά ο Λεωνίδας είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ επαγγελματίας και στο γύρισμα πολύ συγκεντρωμένος, πολύ διαβασμένος και μετά πήγαινε στην πρόβα του όπως κάνουμε όλοι όσοι έχουμε θέατρο. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος και αυτό που έκανε το έκανε με πολλή αγάπη. Είναι ένας άνθρωπος που ό,τι κάνει το κάνει με πολλή αγάπη και με πολλή φροντίδα και με πολύ μεράκι».

Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: «Ρε φίλε! Πόσο γιαούρτι πάει χαμένο...» - Άγριο ξέσπασμα κατά του Γιάννη Χουβαρδά