Βάσω Λασκαράκη: Η έντονη αντίδρασή της σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ''κόψιμο'' του The Break - «Τι με ρωτάει;»

H απάντησή της στα σχόλια, που διαρρέουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Η έντονη αντίδρασή της σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ''κόψιμο'' του The Break - «Τι με ρωτάει;»

Η Βάσω Λασκαράκη δοκιμάστηκα φέτος για πρώτη φορά σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν της ηθοποιού, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ ''The Break'' στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Λίγο πριν φύγει το 2023 και έρθει το νέο έτος έγινε γνωστό, πως η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη πρόκειται να αλλάξει ώρα (δείτε εδώ την αντίδραση της ηθοποιού σε σχετική ερώτηση).

Επειδή όμως στα τηλεοπτικά πηγαδάκια λέγεται, ότι ενδέχεται και να κοπεί το ''The Break'' η κάμερα του Πρωινού ΣουΣού απέσπασε δηλώσεις από την ηθοποιό και την αντίδρασή της, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 8/1.

Η αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη για πιθανόν κόψιμο του The Break

«Παιδιά έχω αργήσει! Δεν έχει αλλάξει ακόμα ώρα η ώρα καλέ! Την Κυριακή στις 17:00 ξεκινάει το Break ξανά! Δεν ξέρω τι άλλο να πω...Τι με ρωτάει παιδιά ο άνθρωπος; Παιδιά Καλή χρονιά πρέπει να φύγω...», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Τι αλλάζει για τη Βάσω Λασκαράκη και το The Break στο ΣΚΑΙ

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή ξεκινάει στις 15:00 και στο κανάλι του ALPHA και του MEGA παίζουν εκείνη την ώρα το Καλύτερα Δε γίνεται και το Ακόμα δεν είδες τίποτα αντίστοιχα, που έχουν ένα πιστό κοινό. Από τις 16:00, όμως, υπάρχει μεγαλύτερος "χώρος" για να αναδειχθεί το The Break. Έτσι, σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα Real News από το 2024 και έπειτα η προβολή της εκπομπής θα ξεκινάει στις 17:00 τελικά!

Βάσω Λασκαράκη - The Break