Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Είπα “ουάου” όταν είδα το χρηματικό ποσό που μας έκαναν δώρο ο Πλεύρης με την Σιακαβάρα»

Η γενναιόδωρη κίνηση του ζευγαριού

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Ονειρεμένες στιγμές ζει αυτήν την περίοδο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, μαζί με τον σύζυγό της Νεκτάριο Λεμονίδη, στο Μπαλί όπου βρίσκονται για το ταξίδι του μέλιτος. Λίγο πριν αναχωρήσει η γαζέλα του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ για τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου τους, καθώς και για το καλύτερο δώρο που δέχτηκαν για το γάμο τους, που ήταν από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη και την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Όπως ανέφερε αρχικά πάντως, εκείνη είναι που έχει αναλάβει την... μαγειρική στο σπίτι τους, αφού ο Νεκτάριος Λεμονίδης δεν ήξερε να μαγειρεύει. «Οι γονείς του τον είχαν κακομάθει, δεν ήξερε ούτε καν τοστ να φτιάξει. Με ρώτησε πώς να φτιάξει ένα τοστ και του είπα “Μου κάνεις πλάκα. Θα πάρεις δύο φέτες ψωμί, τυρί και γαλοπούλα, και το ψήνεις”». Στη συνέχεια η Ελίζαμπεθ αποκάλυψε ότι για τις γιορτές ο σύζυγός της τής αγόρασε ένα βραχιόλι γνωστής εταιρίας, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες. Δείτε το απόσπασμα στο 1:55

Δείτε επίσης: Το μονόπετρο ξεπερνάει τις 10.000 ευρώ - Το νέο δώρο αξίας του συντρόφου της Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγο πριν το γάμο τους

Η άρνηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι να μιλήσει για το δώρο των γιορτών

«Άσε Παναγία μου, μας έχουν φάει. Μια φορά είπα την τιμή και με φάγανε όλοι. Έχει πολλά καράτια το βραχιόλι, αλλά γενικά δεν είναι καλό να λέμε τιμές, γιατί υπάρχει κόσμος που πεινάει», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά τη ζήλια μεταξύ τους, δήλωσε ότι στέλνουν μηνύματα στο σύζυγό της διάφορες γυναίκες πλέον, και του λένε: «Σε χάσαμε γιατρέ, τώρα έχεις πάρει μία γαζέλα, αλλά υπάρχουμε κι εμείς».

Κλείνοντας, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε το καλύτερο και το πιο... άκυρο δώρο που πήρε για τον πρόσφατο γάμο τους: «Το πιο άκυρο δώρο που μας έφεραν ήταν ένα ξυπνητήρι που δεν είχε μπαταρίες κιόλας. Το πιο ωραίο ήταν του κυρίου Πλεύρη και της Σιακαβάρα. Ήταν ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, δηλαδή είπα ουάου!».