Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο...» Η τοποθέτησή του για τις δηλώσεις του Λιάγκα

«Θα ήταν παράλογο να είναι έτσι εξωστρεφής και να τα χώνει και στην ιδιωτική του ζωή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο...» Η τοποθέτησή του για τις δηλώσεις του Λιάγκα

Την δική του τοποθέτηση μέσα από την εκπομπή Eλένη, στην οποία συμμετέχει, έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχετικά την συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην Μπέτυ Μαγγίρα. Οι δηλώσεις του παρουσιαστή σχολιάστηκαν από τους συνεργάτες της εκπομπής, το μεσημέρι της Δευτέρας 8/1.

Στην συνέντευξη του, ο παρουσιαστής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Για κάτι που δεν μπορώ να κατηγορηθώ είναι ότι όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον το λέω. Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 4-5 ανθρώπου στη ζωή μου - δεν είναι ένας - είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και σε μια άλλη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί καλά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Με τα όσα ακολούθησαν, μπορεί να είχα άλλες σκέψεις στο μυαλό μου μετά γιατί είδα πώς απάντησαν κάποιοι. Όταν είπα αυτά, εκείνη την ημέρα, στο μυαλό μου δεν είχα κανέναν Δημήτρη Ουγγαρέζο...» (δείτε εδώ ολόκληρη τη δήλωση του).

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο διάστημα, με αφορμή κάποιες αιχμηρές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα περί αχαριστίας (δείτε εδώ), πολλοί θεώρησαν πως μεταξύ άλλων αναφέρεται στο τέλος της φιλίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η τοποθέτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις δηλώσεις του Λιάγκα

«Εμένα ο λόγος μου έχει λίγο παραπάνω βάρος και έχω πει ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Γιώργο. Μόνο για τον Λιάγκα, επαγγελματικά. Παρ’ όλα αυτά, θα προσπαθήσω να αποστασιοποιηθώ. Τι αποτρέπει να το να είναι μέρος του όλου και το πώς είναι στη δουλειά του και πώς είναι έξω.

Θα ήταν παράλογο να είναι έτσι εξωστρεφής και να τα χώνει και στην ιδιωτική του ζωή και μόλις κάθεται να είναι ο Λιάγκας που βλέπαμε το πρωί. Είναι πτυχή του ίδιου του εαυτού. Δεν είναι άλλος το πρωί και άλλος το βράδυ. Τη μία πτυχή του που τον βοηθάει στη δουλειά του, το εργαλείο του, το χρησιμοποιεί κατά τη διάρκεια το τριώρου και στην προσωπική του ζωή ηρεμεί και είναι πιο ήπιων τόνων», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μπορεί να είναι συνεσταλμένος το απόγευμα επειδή τα έχωνε το πρωί. Βγαίνει έξω το απόγευμα και λέει “κάτσε μην πετύχω κανέναν από αυτούς που έβριζα”» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: