Τόνυ Δημητρίου: «Τη φλέρταρα και με έφτυσε...» - Η γνωριμία του με την σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου

«Ταιριάξαμε, βρήκα τον αντίστοιχο τρελό...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Τόνυ Δημητρίου: «Τη φλέρταρα και με έφτυσε...»  - Η γνωριμία του με την σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε Είδον, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 8/1, ο Τόνυ Δημητρίου. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός, μίλησε για την γνωριμία του με την σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου με την οποία διατηρεί σχέση τους τελευταίους μήνες (δείτε εδώ την κοινή τους εμφάνιση).

Η αποκάλυψη του Τόνυ Δημητρίου για την γνωριμία με την σύντροφό του

«Με τη Στεφανία είμαστε μαζί από τα τέλη Ιουνίου του ’22, ενάμιση χρόνο περίπου δηλαδή. Ταιριάξαμε, βρήκα τον αντίστοιχο τρελό. Την πρωτοείδα το 2015 σε μία φωτογράφιση για μία σειρά που κάναμε τότε, ρώτησα για εκείνη και μου είπαν ότι είναι συνάδελφος. Τίποτα παραπάνω όμως, γιατί τότε ήμουν αλλού και ήμουν καλά. Δεν θα πω ψέματα όμως, ήταν πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Την είδα και στη δουλειά και μου άρεσε, είπα: ωχ, θα μπλέξουμε», ανέφερε αρχικά.

«Κάποια στιγμή ξανασυναντηθήκαμε το ’17, παίζαμε στο ίδιο θέατρο αλλά σε διαφορετικές παραστάσεις. Κάποια στιγμή το ’22 τη φλέρταρα και με έφτυσε, ίσως και καλύτερα βέβαια τότε. Και κάποια στιγμή ήμουν κάπου αλλού αλλά δεν ήμουν κιόλας και μόλις τελείωσε αυτό είχα πρόσκληση για μία παράσταση. Της έστειλα στο Instagram αν θέλει να πάμε μαζί και μου λέει: γιατί όχι; Ε και εκεί καταστραφήκαμε» είπε ο Τόνυ Δημητρίου για τη Στεφανία Γκουρνέλου.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του για το metoo

Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo. Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απάτη που συνέβη εις βάρος του πριν από πολλά χρόνια. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Το κίνημα metoo δεν βοήθησε μόνο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά όλη την κοινωνία. Όμως δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη έκταση.

Μπορεί να ξέρεις ότι κάποιος είναι πέφτουλας, αλλά πού να φανταστεί κανείς την αρρώστια. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς κάποιος μπορεί να λειτουργήσει ερωτικά όταν η κοπέλα ουρλιάζει και τον χτυπάει. Ο Τόνυ Δημητρίου πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Εγώ δεν έχω δεχτεί σωματική βία, καθώς έχω ύψος 1.90, αλλά κάποιες φορές βρέθηκα έξω από δουλειές επειδή δεν ενέδωσα. Και πολύ πρόσφατα είχα κλείσει μια δουλειά και βρέθηκα εκτός επειδή κάποιος ήθελε να βάλει κάποιον δικό του. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίησης, ένα είδος λανθασμένης άσκησης εξουσίας».

«Κι εμένα ακόμα μου έχει συμβεί να πέσω θύμα τράπεζας, όταν πριν από 15 χρόνια πήρα στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό νόμισμα και έχασα πολλά χρήματα. Ήταν μια μεγάλη απάτη. Ανήκω σε έναν σύλλογο ανθρώπων με το ίδιο πρόβλημα που έχουμε κινηθεί νομικά».