Γιώργος Ασημακόπουλος: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Είχε έρθει ο κύριος Ατζούν και είχαμε...» - "Κάρφωσε" παίκτη που διέρρευσε βίντεο την ώρα που έτρωγαν στο Survivor 1 χρόνο μετά

Μεγάλες αποκαλύψεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιώργος Ασημακόπουλος: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Είχε έρθει ο κύριος Ατζούν και είχαμε...» -

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, ώστε να σχολιάσει όλα όσα πραγματοποιήθηκαν στην χθεσινοβραδινή (7/1) πρεμιέρα του Survivor 2024 (δείτε εδώ τα highlights).

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στην τέταρτη συμμετοχή της Κατερίνας Δαλάκα (δείτε εδώ πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει από όλες τις φορές στο σύνολο μέχρι τώρα) και την τρίτη της Ασημίνας Χατζηανδρέου, ενώ προχώρησε σε αποκαλύψεις για τους κανόνες που ίσχυαν στο All Star παιχνίδι και στις αποβολές των δύο γυναικών. Με αφορμή αυτές, μάλιστα, αποκάλυψε πως υπήρχε ένας παίκτης, ο οποίος διέρρευσε βιντεάκια με τον ίδιο όταν αποχώρησε από το ριάλιτι, με σκοπό να τον διώξει.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Survivor

«Λες να μη με ήθελαν και φέτος; Εντάξει, παιδιά, έχω πάει δύο φορές. Σε λίγο θα πάρω σύνταξη! Η Δαλάκα στο τέλος θα πάρει και τη θέση του Λιανού στην εκπομπή», σχολίασε αρχικά με χιούμορ.

«Δεν μίλαγε κανένας στο κινητό, μόνο συγκεκριμένα άτομα. Πριν να φύγουμε είχε έρθει ο κύριος Ατζούν και είχαμε πει ότι η μόνη παράβαση που θα ήταν τελειωτική είναι να μας πιάσουν με κινητό. Κανένας παίκτης εκτός από αυτούς που αποβλήθηκαν δεν είχε κινητό. Για ποιον λόγο έφυγαν άρα η Δαλάκα και η Ασημίνα; Γιατί δεν τους άρεσε το κλίμα; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;», τόνισε λίγο αργότερα και συνέχισε:

«Ο Ατζούν μας είχε πει ότι απαγορεύεται κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο, γιατί έτσι αλλάζει η ροή του παιχνιδιού. Απλά τότε με τον σεισμό δεν μπορούσε να έρθει ο Ατζούν εκεί λόγω του μεγάλου σεισμού που είχε γίνει στην Τουρκία».

Έπειτα, όταν έγινε αναφορά στο όνομα του Κώστα Αναγνωστόπουλου, είπε με έντονο ύφος: «Ναι κι ο Κώστας πολύ καλός… είχαν διαρρεύσει βίντεο από τον Κωστάκη... Είχε διαρρεύσει ένα βίντεό μου που είχα πάρει φαγητό σε έναν σκουπιδοτενεκέ και απ’ ό,τι μου είπαν από τον Κώστα διέρρευσε. Δεν τον πήρα να τον ρωτήσω. Το έκανε μήπως και αποβληθώ κι εγώ».