Μαρία Μπεκατώρου: «Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο! Δεν κάναμε αμέσως σχέση...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Δεν θυμάται το πρώτο τους ραντεβού...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: «Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο! Δεν κάναμε αμέσως σχέση...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου, και μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, έκανε μία πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τους μεγάλους σταθμούς της ζωής της.

Αναφέρθηκε, δηλαδή, στην τηλεοπτική της καριέρα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, εξηγώντας πώς κατάλαβε πως ήταν ο άνθρωπός της και πώς κατέληξαν στον γάμο (δείτε εδώ την σπάνια νυχτερινή τους έξοδο στα μπουζούκια).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τη γνωριμία και τον γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

«Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά, το καλοκαίρι του 1999. Αθηναίος εκείνος, τον φιλοξενούσε ένας φίλος. Δεν κάναμε σχέση αμέσως. Μου άρεσε, φορούσε πολύ ωραία παπούτσια. Ακόμα φοράει ωραία παπούτσια. Δεν έχει social media, δεν ασχολείται καθόλου. Με φλέρταρε, γίναμε ζευγάρι μετά από μερικό καιρό στην Αθήνα. Παντρευτήκαμε το 2007. Δεν θυμάμαι που πήγαμε πρώτη φορά ραντεβού. Ένιωθα ότι ήταν ένας άντρας που μπορούσα να στηριχτώ επάνω του», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Εκείνη είναι 48 και εκείνος... - Η μεγάλη διαφορά ηλικία της Μαρίας Μπεκάτωρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μαμά

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» "άνοιξε" την καρδιά της η Μαρία Μπεκατώρου όπου δεν δίστασε να μιλήσει τόσο για την επαγγελματική της πορεία στην τηλεόραση, όσο και για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως έχει περάσει και από μια δύσκολη φάση στην ζωή της μιας και όταν αποκάλυψε την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί ήταν η μοναδική ερώτηση που δεχόταν αργότερα από τους δημοσιογράφους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με “έπνιγε” στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί».

«Ο Αντώνης (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες τους σε τρυφερά τετ α τετ) ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω “να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου;”. Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία. Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί.

Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με “έπνιγε” όλο αυτό και με πίεζε στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Θα έπρεπε να πω τη δοκιμασία μου αλλά από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε η ερώτηση για παιδί».