Μαρία Μπεκατώρου: «Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον» - Η αποκάλυψη για τα πρώτα της βήματα

Ο φανατικός θαυμαστής που την βοήθησε

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: «Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον» - Η αποκάλυψη για τα πρώτα της βήματα

Με αποκαλυπτική διάθεση κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του The Chase μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πτυχές από τον τρόπο που μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης, καθώς και το παρασκήνιο πίσω από το ντεμπούτο της στα χιουμοριστικά βίντεο του Θέμου Αναστασιάδη.

«Ξεκίνησαν όλα από την πρώτη μου επαφή με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο Telecity. Μέσω γνωριμίας πήγα εκεί, με μέσον. Ήθελα να ασχοληθώ με το θέαμα, να βρίσκομαι σε μία σκηνή να τραγουδάω, να χορεύω, μου άρεσε η επαφή με τον κόσμο. Ο μπαμπάς μου, ο συγχωρεμένος, δεν το ήθελε καθόλου αυτό. Τότε βέβαια ήταν μία άλλη εποχή, με πρόσεχε πολύ επειδή ήμουν μοναχοπαίδι, και ήθελε κάτι άλλο για εμένα», ξεκίνησε να αφηγείται η Μαρία Μπεκατώρου για τα πρώτα της βήματα.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια: «Τελικά έκανε αυτό που ήθελε, γιατί είχαμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Βούλτεψη και τότε η Σοφία Βούλτεψη δούλευε στις "Εικόνες" και είχαν κανονίσει κρυφά να δω τα γραφεία. Μου άρεσε ο χώρος, και κάπως έτσι ξεκίνησα, δεν δούλεψα εκεί ποτέ βέβαια». Σε διαφορετικό σημείο θυμήθηκε για το ξεκίνημά της στο Telecity: «Μου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ο Γιώργος Καρατζαφέρης και γυναίκα του η Βένη, έμεινα πολλά χρόνια εκεί. Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, η πρώτη μου συνέντευξη ήταν στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιτζή με τον Στέφανο Κορκολή».

Δείτε επίσης: «Δε θα απαντήσω σε αυτό...» - Η ενόχληση της Μαρίας Μπεκατώρου στις τηλεοπτικές κάμερες

«Ήμουν ευτυχισμένη που μετά από κάποιον καιρό πήρα την εκπομπή μου το πρωί, ήμουν απόλυτα ελεύθερη, ζούσα μία παράλληλη ζωή, και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φύγω από εκεί. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το παραπέρα, δεν είχα άγχος. Και για να φύγω από το κανάλι πήρα άδεια από τον Καρατζαφέρη. Αν μου έλεγε "σε θέλουμε εδώ», δεν θα έφευγα. Τόσα χρόνια εκεί ήμουν βασίλισσα, και τους έχω υποχρέωση, ήταν το σπίτι μου, σαν να ήταν το κανάλι δικό μου», κατέληξε στην αρχική της διήγηση.

Με συγκίνηση είδε τον εαυτό της η Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή του Θέμου

Σε διαφορετικό σημείο μίλησε και για το μεγάλο μέρος της αναγνωρισιμότητας, που ήρθε μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, όπου πρωταγωνιστούσε σε ορισμένα από τα βίντεό του, που έφτιαχνε τότε ο Βαγγέλης Περρής. «Άρχισα να γίνομαι γνωστή μέσα από τα βιντεάκια του Θέμου. Είχα έναν φανατικό θαυμαστή, που νομίζω ότι ήταν από τη Ναύπακτο, και έστελνε βιντεοκασέτες με αποσπάσματα από την εκπομπή μου στα γραφεία του Θέμου. Δεν ξέρω αν το έχω πει και ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου, για να συμπληρώσει: «Κάποια στιγμή με βλέπουν στην κασέτα και μου λέει ο Περρής ότι τρελαίνεται. Ξεκινάει όλη αυτή η ιστορία, με παρακολουθούν οι viewers της εκπομπής, και ένα βράδυ πάμε να κοιμηθούμε με τον Αντώνη και ακούω τη φωνή μου στον Θέμο. Τα θυμάμαι όλα από εκείνη τη στιγμή, σχεδόν έβαλα τα κλάματα. Αυτό άρχισε να γίνεται viral, ξεκίνησε μετά ο Λάκης Λαζόπουλος και οι Ράδιο Αρβύλα με τους οποίους είχα δημιουργήσει μία σχέση σχεδόν ερωτική, πλατωνικά. Ήταν συγκινητικά φανταστικό όλο αυτό».

Η παρουσιάστρια του The Chase κατέληξε με ένα περιστατικό στο δρόμο: «Μία φορά ήμουν στο σούπερ μάρκετ, και σταματάει ένα σχολικό με παιδάκια, που τότε γινόταν χαμός με τον Κανάκη, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει τίποτε. Με βλέπουν τα παιδάκια και αρχίζουν να ουρλιάζουν: "Σας βλέπουμε". Υπάρχει μεγάλη δύναμη στην τηλεόραση».