Ελεονώρα Μελέτη: «Τα αντίθετα έλκονται» - Η σπάνια ανάρτηση στην αγκαλιά του Θοδωρή Μαροσούλη

Χαμός από σχόλια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης μετρούν πολλά χρόνια σχέσης, ενώ μαζί έχουν αποκτήσει ένα παιδί, την μεγαλύτερη αδυναμία και προτεραιότητά τους, την μικρή Αλεξάνδρα. Παντρεύτηκαν μόλις το καλοκαίρι του 2023 (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες), ωστόσο τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media είναι ελάχιστα.

Και οι δυο προτιμούν να κρατούν τις προσωπικές τους στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ώστε να μη δίνουν αφορμές για σχολιασμό στα τηλεοπτικά πλατό αλλά και στους αγνώστους των που τους παρακολουθούν μέσα από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η σπάνια ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Παρόλα αυτά, την Κυριακή 7/1, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία τους, με τους δυο τους να στέκονται αγκαλιά και να κοιτούν μακριά από τον φακό. Στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια έκανε ένα σχόλιο με το οποίο οι θαυμαστές της ξεκαρδίστηκαν.

«Τα αντίθετα έλκονται. Οφθαλμοφανώς κ αυταπόδεικτα. Μύτη’ χον κ διαφωνήσει κανείς!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε πάει δύο φορές για couples therapy...»

Στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 9/10 συζητήθηκε το γεγονός πως η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, αλλά και ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου έχουν απευθυνθεί σε ειδικούς για τη σχέση τους (δείτε εδώ γιατί πέρασε κρίση ο γάμος των τελευταίων), πραγματοποιώντας το λεγόμενο couples therapy.

Με αφορμή, λοιπόν, τις δηλώσεις τους, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως και η ίδια με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη θέση, γι' αυτό και δεν θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είναι ταμπού σε μία σχέση γενικότερα.

«Εγώ είμαι πολύ υπέρ στο couple therapy. Σιγά το ταμπού! Έχουμε πάει δύο φορές και ήταν καταπληκτικά, αλλά μετά μάς είπε ο άνθρωπος "Τι έρχεστε; Άδικα έρχεστε". Σε βοηθάει να καταλάβεις ότι σε κάποια πράγματα που διαφωνείς, ουσιαστικά συμφωνείς διαφωνώντας. Οπότε λες εσύ το δικό σου το χαρμάνι, λέει και ο άλλος το δικό του και τελειώνει το θέμα. Σου λέει ότι και οι δύο δίκιο έχετε, γιατί τσακώνεστε;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Εγώ προστατεύω την προσωπική μου ζωή 100%» - Όλες οι αποκαλύψεις για τον συζυγό της και την κρυοσυντήρηση ωαρίων