Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα για τη θέση μου απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου» - Η εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και την οικογένεια του αγαπημένου της

«Είμαι, λοιπόν, μία μαμά τριών παιδιών»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου και σε αυτή μίλησε για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή της, αυτό της μητρότητας, αφού πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, λοιπόν, αφορά τα συναισθήματά της μόλις έμαθε για την εγκυμοσύνη της, με την ίδια να απαντά πως πέρασαν πολλές και απανωτές σκέψεις μέσα στο μυαλό της, κι αυτό γιατί το νέο μέλος της οικογένειας δεν θα αλλάξει μόνο τη δική της ζωή, αλλά και αυτό του συντρόφου της και των παιδιών που ήδη έχει από προηγούμενο γάμο του.

Δείτε επίσης: Γοητευτικός ψηλός & ψυχολόγος - Αυτός είναι ο σύντροφος της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Η εξομολόγηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για το μωρό που περιμένει και τη σχέση με τα παιδιά του συντρόφου της

«Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί ιδιαίτερα για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μουΜε όλο τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και τέτοιο δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας μάς συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι, λοιπόν, μία μαμά τριών παιδιών, που τα λατρεύω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Φούσκωσε απότομα η κοιλίτσα της - Νέα ολόσωμη φωτογραφία της εγκυμονούσας ηθοποιού

Πώς θα εξελιχτεί ο ρόλος της Ιουλίας στη Γη της Ελιάς με την εγκυμοσύνη

Το αγαπημένο σίριαλ που συνεχίζει παρά τον ανταγωνισμό να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης και προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 14 Ιανουαρίου και ήδη με την επιστροφή του αυτή έχουν προγραμματιστεί και οι απαραίτητες αλλαγές στο σενάριο της «δαιμόνιας» Βάνας Δημητρίου.

Το youweekly.gr εξασφάλισε μάλιστα για τους φανατικούς της σειράς, την πιο σημαντική αλλαγή, στον ρόλο μιας από τις βασικές πρωταγωνίστριες και αναφερόμαστε στην Αντιγόνη Κουλουκάκου που μετά την αποκάλυψη και την δημοσιοποίηση από την ίδια της εγκυμοσύνης της, άλλαξε και το σενάριο. Η «ατίθαση» Ιουλία Βρεττάκου, παρά τις αντιρρήσεις των δικών της, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή το επόμενο διάστημα στην Αθήνα μέχρι να γεννήσει το παιδί της...

Αντιγόνη Κουλουκάκου Πασχάλης Τσαρούχας

Η Ιουλία στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, θα ζει στο σπίτι της οικογένειας Βρεττάκου στην Κηφισιά. Έτσι με την έναρξη της σειράς μετά τις γιορτές, στις 14 Ιανουαρίου, θα την δούμε να φτιάχνει τις βαλίτσες της και να φεύγει από την Μάνη. Η ηρωίδα της σειράς θα αποφασίσει πλέον μόνη της ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της και η πορεία της σχέσης της με τον Στάθη Καπερνάρο. Θα τον παντρευτεί ή όχι;...

Δεν αλλάζει όμως μόνο η ζωή της τηλεοπτικής Ιουλίας τους επόμενους μήνες, αλλά και η ζωή της Αντιγόνης που το επόμενο διάστημα και όσο θα περνάνε οι μήνες της εγκυμοσύνης της, δεν θα έχει την δυνατότητα πλέον να πηγαινοέρχεται σε ταξίδια και γυρίσματα στην Μάνη και στην Κύπρο. Έτσι ο ρόλος της θα περιορίζεται τον περισσότερο καιρό σεναριακά κυρίως στην Αθήνα, όπου θα την επισκέπτονται και τα μέλη της οικογενείας της, όπως και ο αγαπημένος της Στάθης που θα της κάνει ακόμα μια φορά πρόταση γάμου και θα περιμένει την απάντησή της.

Αντιγόνη Κουλουκάκου φουσκωμένη κοιλιά

Και εάν η Ιουλία είναι σε συναισθηματικό δίλημμα για την ζωή και την σχέση της με τον Στάθη, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δείχνει να απολαμβάνει την περίοδο των γιορτινών διακοπών με τον σύντροφό της Νίκο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς μάλιστα, που σύμφωνα με πληροφορίες διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φουσκωμένη κοιλίτσα και χαμογελαστή μαζί του μέσα από ένα ασανσέρ.

Η ίδια έχει μιλήσει σε συνέντευξή της για την απέραντη ευτυχία που νιώθει περιμένοντας το πρώτο της παιδί δηλώνοντας στο περιοδικό Beaute για την εγκυμοσύνη της και για τα άλλα δυο παιδιά του συντρόφου της: «Αισθάνομαι μητέρα τριών παιδιών, ωστόσο επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Επίσης, για τα δυο παιδιά, δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα».