Θοδωρής Αθερίδης: «Στο δικό μας σπίτι κέρδισε το φλουρί ο μικρός εγγονός»

Τα τρυφερά λόγια για τις γιορτές των Χριστουγέννων και η αποκάλυψη για ένα περιστατικό από τα παιδικά του χρόνια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: «Στο δικό μας σπίτι κέρδισε το φλουρί ο μικρός εγγονός»

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών συνάντησαν τον Θοδωρή Αθερίδη στο θέατρο και δεν γινόταν να μην του πάρουν δηλώσεις, οι οποίες προβλήθηκαν σήμερα 9/1 στον αέρα του Happy Day στον ALPΗΑ. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον αγαπημένο ηθοποιό για τις στιγμές που βίωσε τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως φέτος το φλουρί κέρδισε ο μικρός εγγονός του που γεννήθηκε πριν από 8 μήνες, με την Φωτεινή Αθερίδου για τον κάνει παππού για δεύτερη φορά (δείτε φωτογραφία τους).

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη

«Στο δικό μας σπίτι κέρδισε το φλουρί ο μικρός μας εγγονός. Δεν ήταν στημένο, αν ήταν έπρεπε να κερδίσει ο μεγάλος που καταλαβαίνει», αποκάλυψε συγκεκριμένα αρχικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ενώ, δεν δίστασε να αποκαλύψει ένα περιστατικό από τα παιδικά του χρόνια: «Μια χρονιά η μαμά μου δεν άνοιγε την πρωτοχρονιά σε μια φίλη της θείας μου που δεν είχε καλό ποδαρικό και κρυβόμασταν. Μας έλεγε "σκάστε, σκάστε" για να μην μας ακούσει», είπε.

Σε ερώτηση αν είναι γουρλής και αν κάνει δώρα στα αγαπημένα του πρόσωπα, δήλωσε πως: «Νομίζω είμαι γουρλής με φωνάζουν να τους γουρλώσω. Δεν μου αρέσει να μου δίνουν δώρα. Δεν μπορώ να πάρω ρούχα σε γυναίκες όταν δεν είναι μαζί μου. Είναι οι πιο περίεργες του κόσμου. Έχει συμβεί αντίστοιχο με όποια γυναίκα πάρω δώρο. Με την Σμαράγδα πηγαίνουμε μαζί. Μην τολμάτε να παίρνετε φόρα στις γυναίκες, εκτός αν είναι μονόπετρο. Ακόμη στο μονόπετρο μπορεί να τους αρέσει άλλο».

Η εξομολόγηση για το όνομα του εγγονού του

«15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική ! Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά , να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει ! Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι...» - ήταν η ανάρτηση που είχε κάνει η κόρη του όταν γέννησε - δείτε την εδώ.

Ο ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την γέννα της κόρης του, είχε κάνει τις πρώτες του δηλώσεις για το όμορφο θαύμα που έζησαν οικογενειακά.

«Δεν ξέρουμε το όνομα του ακόμη», είχε πει αρχικά και απάντησε μετά σε σχετική ερώτηση «Δεν τους έχω κάνει δώρο ακόμη, όταν βγουν με το καλό».