Ιωάννα Τούνη: Τα απολαυστικά στιγμιότυπα της από το ταξίδι στο Μεξικό

Πάντα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Είναι αλήθεια πως η πραγματικότητά της έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο, απ' όταν ήρθε στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η Ιωάννα Τούνη, που πρόσφατα είχε και την ονομαστική της εορτή, αποφάσισε να γιορτάσει την ευτυχία που βιώνει τους τελευταίους μήνες μαζί με τους δύο άντρες της ζωής της, περνώντας μερικές μέρες στο Μεξικό. Στην Τουλούμ συγκεκριμένα βρέθηκε πρόσφατα η γοητευτική influencer, απ' όπου και ανέβασε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου συγκεκριμένα, μοιράστηκε ορισμένες φωτογραφίες από το ταξίδι της. Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, για την Ιωάννα είναι πάντα καλοκαίρι, αφού σε κάθε στιγμιότυπο ποζάρει με μαγιό που αναδεικνύουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Με ποδήλατο ή χωρίς, με αποκαλυπτικά κορμάκια και αθλητικές κάλτσες ή sneakers, δεν απογοήτευσε κανέναν.

Δείτε επίσης; Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πριβέ πάρτι σε εστιατόριο για τη γιορτή της - Έσβησαν τούρτα για τα πρώτα γενέθλια του Πάρη

Τα «ευχαριστώ» της Ιωάννας Τούνη για τις ευχές

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να ευχαριστήσει όσους της ευχήθηκαν για τη γιορτή της, στις 7 του μήνα: «Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις υπέροχες ευχές χθες! Σας αγαπώ απεριόριστα συμπεθέρες μου… τόσα χρόνια στα social έχουμε γίνει μια μεγάλη οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Τις προηγούμενες ημέρες είχαν προηγηθεί κι άλλα οικογενειακά στιγμιότυπα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη.

Αγκαλιά όλοι μαζί ποζάρουν μέσα σε μία πισίνα, φορώντας τα μαγιό τους και σκουφάκια Άι Βασίλη, με τον γιο τους να φοράει επίσης χριστουγεννιάτικη στολή. Τότε η Ιωάννα Τούνη είχε αποκαλύψει ότι βρίσκονταν στην Τουλούμ ευχόμενη: «Χρόνια πολλά από όλη την οικογένεια». Να σημειωθεί ότι αύριο (10 Ιανουαρίου) είναι τα γενέθλια του μικρού Πάρη, αλλά τα γιόρτασαν μαζί με την γιορτή της influencer. Μέσα στον ένα χρόνο της ζωής του έχει δει πολύ όμορφα και γνωστά σημεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Όπως λέει άλλωστε και ο πατέρας του: «Ο κόσμος υπάρχει μόνο όταν τον μοιράζεσαι».