Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πριβέ πάρτι σε εστιατόριο για τη γιορτή της - Έσβησαν τούρτα για τα πρώτα γενέθλια του Πάρη

Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
j.touni - Instagram
j.touni - Instagram

Η Κυριακή 7/1 ήταν μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για την Ιωάννα Τούνη μιας και μαζί με τη μισή Ελλάδα η γνωστή influencer γιόρτασε την ονομαστική της εορτή μαζί φυσικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον γιο τους Πάρη και αγαπημένους τους φίλους.

Την παραμονή μάλιστα της γιορτής το ζευγάρι βγήκε σε μπουζούκια της Θεσσαλονίκης και την επόμενη ημέρα η Ιωάννα Τούνη φρόντισε να διοργανώσει ένα γεύμα σε εστιατόριο της πόλης - γιορτάζοντας παράλληλα και τα πρώτα γενέθλια του γιου της.

Δείτε επίσης: «Παράδεισος» με πέτρινους τοίχους και ξύλινο δωμάτιο σοφίτα - Το βίντεο της Τούνη από το εξοχικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα

Ο μικρός Πάρης την Τρίτη 9/1 κλείνει έναν χρόνο ζωής και έτσι οι γονείς του επέλεξαν με αφορμή τη γιορτή της Ιωάννας να σβήσουν και μια τούρτα στον μικρό τους. Το ζευγάρι μέσα από βίντεο, που δημοσιεύτηκαν στο instagram έδειχνε να λάμπει από χαρά και ευτυχία!

Φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του Πάρη και της γιορτής της Ιωάννας Τούνη

Η αποκάλυψη για το γάμο της και η σχέση της Τούνη με την πεθερά της

«Μου έχει αλλάζει όλη τη ζωή. Είναι ένα πανέμορφο βασανάκι. Ήταν ένα τεράστιο δώρο από τη μαμά μου. Μην με κάνετε να κλάψω έχω βάλει και γκλίτερ», συμπλήρωσε η Ιωάννα μετά από σχετική ερώτηση που την έκανε να συγκινηθεί.

Μάλιστα, δεν γινόταν να μην ερωτηθεί η ξανθιά influencer για τις πρόσφατες δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη σχετικά με τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε τες εδώ). «Το καλό που θέλω στην Δήμητρα να έρθει στα εγκαίνια. Ρίχνεις άδεια να πιάσεις γεμάτα τώρα; Την Δήμητρα την λατρεύουμε», είπε.

Όσον αφορά το γάμο της και τη σχέση της με τον άντρα της, απάντησε: «Το μυστικό του χαρούμενου γάμου είναι να μην συζητάς τα επαγγελματικά. Δεν έχω ιδέα για τον Δημήτρη. Δεν ήμουν παρούσα στα τηλεφωνήματα που έγιναν (για την Σίσσυ Χρηστίδου). Εγώ θα υποστηρίξω τον σύζυγό μου. Έχουμε κάνει ένα σύμφωνο συμβίωσης. Έχω μείνει με το δαχτυλίδι και την λαχτάρα. Δεν το συζητάμε προς το παρόν», είπε η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγο καιρό.