Σταματίνα Τσιμτσιλή για δηλώσεις Βάσως Λασκαράκη: «Εδώ που τα λέμε δεν είναι πολύ ωραίο και κομψό να...»

«Παρατηρήστε τα πλάνα χωρίς ήχο, είναι πραγματικά σε αμηχανία»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για δηλώσεις Βάσως Λασκαράκη: «Εδώ που τα λέμε δεν είναι πολύ ωραίο και κομψό να...»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την ομάδα της στο Happy Day του ALPHA, σήμερα Τρίτη 9/1, συζήτησαν στο πλατό τις πρόσφατες δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη. Δημοσιογράφος συγκεκριμένα, την ρώτησαν αν η εκπομπή The Break που φέτος παρουσιάζει για πρώτη χρονιά στον ΣΚΑΙ, κόβεται, καθώς σημειώνει δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η ηθοποιός ήρθε σε μεγάλη αμηχανία με αποτέλεσμα να αποφύγει να απαντήσει και ευγενικά αλλά παράλληλα με ένταση να φεύγει μακριά από την κάμερα - δείτε το βίντεο.

Το σχόλιο τη Σταματίνας Τσιμτσιλή για την αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά την προβολή του βίντεο με την ερώτηση και την αντίδραση της Βάσως Λασκαράκη, είπε: «Εδώ που τα λέμε δεν είναι πολύ ωραίο και κομψό να σε ρωτάει κάποιος όταν η εκπομπή σου δεν πηγαίνει καλά αν κόβεται και ειδικά ένας άνθρωπος που δεν έχει την εμπειρία της τηλεθέασης»

Παρατηρήστε τα πλάνα χωρίς ήχο, είναι πραγματικά σε αμηχανία. Δηλαδή βλέπεις από τις έντονες κινήσεις του κεφαλιού της και το ύφος της... Είναι γεγονός ότι και έμπειρος να είσαι, αυτές οι ερωτήσεις που ξέρεις ότι μπορεί να έχουν και μία δόση πραγματικότητας είναι άκομψες».

Οι συζητήσεις που γίνονται για το The Break

Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, λοιπόν, το project αυτό είναι ναι μεν ικανοποιητικά (δείτε εδώ), εφόσον πρόκειται για κάτι διαφορετικό και σε μία δύσκολη ζώνη, αλλά ακριβώς επειδή ο ανταγωνισμός και τα προγράμματα που έχει απέναντι είναι "δυνατά", το κανάλι σκοπεύει να πραγματοποιήσει αλλαγές ώστε να την ενισχύσει.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή ξεκινάει στις 15:00 και στο κανάλι του ALPHA και του MEGA παίζουν εκείνη την ώρα το Καλύτερα Δε γίνεται και το Ακόμα δεν είδες τίποτα αντίστοιχα, που έχουν ένα πιστό κοινό. Από τις 16:00, όμως, υπάρχει μεγαλύτερος "χώρος" για να αναδειχθεί το The Break. Έτσι, σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα Real News, φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό από το 2024 και έπειτα η προβολή να ξεκινάει στις 16:00 τελικά. Τίποτα, όμως, δεν έχει "κλείσει".