Κέλλυ Κελεκίδου: "Λύγισε" με το θάνατο του Βασίλη Καρρά - «Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο...»

«Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κέλλυ Κελεκίδου:

Η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε σήμερα Τρίτη 9/1 καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA, όπου είχε μια απολαυστική συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η τραγουδίστρια μίλησε για το γάμο της με τον Νίκο Κουρκούλη, το παιδί τους, αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα,

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θάνατο του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά. Όπως εξομολογήθηκε τα τελευταία δυο χρόνια είχαν έρθει πολύ κοντά, "λυγίζοντας" κάνοντας αναφορά στην γνωριμία τους και τη σχέση που είχαν.

Η εξομολόγηση της Κέλλυς Κελεκίδου για τον Βασίλη Καρρά

«Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά. Το λέω και συγκινούμαι γιατί από τη μια είμαι τυχερή και ευλογημένη που τον γνώρισα και από την μια πολύ στενοχωρημένη γιατί είχαμε δρομολογήσει πολλά πράγματα να κάνουμε παρέα. Χαίρομαι όμως που καταφέρουμε να κάνουμε κάποια από αυτά να τα δείξουμε στον κόσμο. Για εμένα ο Βασίλης ήταν ο δεύτερος πατέρας μου. Ήταν πραγματικά ένας άρχοντας. Μιλούσαμε και συζητούσαμε κάτι και το βλέμμα μου έπεσε στα χέρια του και μου θύμισε τον μπαμπά μου, γιατί και εκείνος ήταν ντόμπρος, μερακλής, αληθινός... Και εκείνος έβγαζε κρασιά, είχε θερμοκήπιο, το ίδιο έκανε και ο Βασίλης. Μου έστελνε συνέχεια μηνύματα στο βάιμπερ. Μου έλεγα αν δε σου αρέσει ο στίχος, αν δεν σου αρέσει κάτι να το αλλάξουμε», ανέφερε αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου.

«Τα τελευταία δυο χρόνια καταλαβαινόμασταν και με τα μάτια. Ήξερε τι του γίνεται. Έβαζε όλους κάτω από την φτερούγα του. Ήταν άνθρωπος που δεν έδινε μόνο χώρο, είχε και λόγο, τον έβλεπα και σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να είναι τόσο δοτικός», συμπλήρωσε.

Ενώ σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Ακόμα και στο τελευταίο του αντίο, ο θεός έστειλε μια μαγική δύναμη γιατί μπορεί και να μην προλαβαίναμε να πάμε γιατί εγώ ήμουν Κύπρο, γύρισα από Γερμανία και έπρεπε το πρωί να φύγω με την πρώτη πρωινή. Ευτυχώς υπήρχε πτήση να γυρίσω, αλλά όταν πήγαμε να προσγειωθούμε στη Θεσσαλονίκη το αεροπλάνο γύρισε πίσω γιατί είχε πολύ ομίχλη στην Θεσσαλονίκη. Τελικά μετά από λίγο μας ανακοίνωσαν ότι ξεκινάμε για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και έτσι κατάφερα να είμαι εκεί».

Δείτε επίσης: Η τελευταία επιθυμία του αγαπημένου τραγουδιστή που δεν πρόλαβε να τη δει να υλοποιείται όσο ήταν εν ζωή