Φελίσια Τσαλαπάτη: «Με την Μαριάντα μίλησα για ευχές, όχι γι' αυτό...»

Τι δήλωσε για το δοκιμαστικό του ΑΝΤ1

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φελίσια Τσαλαπάτη: «Με την Μαριάντα μίλησα για ευχές, όχι γι' αυτό...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Στέλιο Δρουμαλιά έδωσε η Φελίσια Τσαλαπάτη, όπου κλήθηκε να σχολιάσει τις πρόσφατες συζητήσεις που ακούστηκε ότι έκανε με τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, την εκπομπή στο Open που είχε ανακοινωθεί ότι θα παρουσιάσουν με την Μαριάντα Πιερίδη, καθώς και τις δυσκολίες που της έφερε τις τελευταίες μέρες ο Covid.

Όσον αφορά το κομμάτι της υγείας της, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε με αρκετή δόση χιούμορ: «Ήμουν άρρωστη, μέσα στον Δεκέμβριο τα πέρασα όλα, μπορώ να κάνω κριτικές για την κάθε αρρώστια που κυκλοφορεί», ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχουν γίνει ακόμα επίσημες συζητήσεις όσον αφορά την κατάσταση της εκπομπής που λεγόταν ότι θα αναλάβει. «Αναμένεται να γίνει τώρα μια συνάντηση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Με την Μαριάντα μίλησα για ευχές, όχι γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Φελίσια.

Δείτε επίσης: «Περιμένουμε τις ανακοινώσεις του...» - Τα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη και της Φελίσιας Τσαλαπάτη για τη νέα τους εκπομπή στο Open

Ο λόγος που η Φελίσια Τσαλαπάτη δεν πήγε στο δοκιμαστικό της Μαγγίρα

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ήταν ανάμεσα στις υποψήφιες που συζητούσε για το πρωινό της Μπέττυς Μαγγίρα, αλλά είχε covid τότε. «Ήμουν με κορονοϊό, άρα όσο και να με θέλουν, πώς να γίνει αυτό; Έχουν γίνει συζητήσεις, αλλά δεν έχει γίνει δοκιμαστικό. Παίζω με ανοιχτά χαρτιά, και για μένα είναι τίμιο να κρατάς τον λόγο σου, που τον έχουμε δώσει εδώ και αρκετούς μήνες. Εννοείται ότι ακόμα συζητάμε, είναι ενήμερες όλες οι πλευρές, αλλά ένα δοκιμαστικό και μία συνάντηση δεν είναι ποτέ κακή. Από τη στιγμή που έχω το ΟΚ από το Open είμαι πολύ ανοιχτή, γιατί όχι;», κατέληξε η Φελίσια Τσαλαπάτη

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ακουγόταν πως η Φελίσια Τσαλαπάτη ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητούσαν με τον ΑΝΤ1 ώστε να αντικαταστήσουν τη θέση που άφησε η Τζο Κουτσοκώστα στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα. Τελικά, από δοκιμαστικό πέρασαν η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Μαρία Λουίζα Βούρου, η Σάρα Εσκενάζη και η Σίσσυ Καλλίνη, με τις δύο τελευταίες να είναι επικρατέστερες και την τελευταία να βρίσκεται εκτός απροόπτου στο πάνελ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο..