Νεϊμάρ: Τραγωδία στο πάρτι της κρουαζιέρας του - Πασίγνωστος youtuber πήδηξε από τον 15ο όροφο του πλοίου

Τι συνέβη με τον άνδρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
neymarjr - Instagram
neymarjr - Instagram

Σε τραγωδία φαίνεται, πως κατέληξε το πάρτι που διοργάνωσε ο Νεϊμάρ λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε καλέσει φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα σε κρουαζιερόπλοιο στη Βραζιλία.

Πιο αναλυτικά, το ταξίδι ξεκίνησε στις 26 Δεκεμβρίου από το λιμάνι του Σάντος, στη Βραζιλία με τη συνέχεια να είναι αναπάντεχη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, καλεσμένος στο πάρτι ήταν ο γνωστός youtuber, Κάρλος Καντρέβα ο οποίος βρήκε θάνατο με τραγικό τρόπο.

Δείτε επίσης: Τι συνέβη με το Νεϊμάρ και την πρώην σύντροφό του ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους

Τι συνέβη στο κρουαζιερόπλοιο που διοργάνωσε πάρτι ο Νεϊμάρ

Μετά από τσακωμό, που είχε ο youtuber με τη σύντροφό του λέγεται πως πήδηξε από τον 15 όροφο του κρουαζιερόπλοιου βάζοντας εν τέλει έτσι τέλος στη ζωή του, καθώς το άψυχο σώμα του βρέθηκε στη θάλασσα.

Λίγα λόγια για την ζωή του πασίγνωστου ποδοσφαιριστή

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1992 και είναι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και αγωνίζεται ως μέσος ή επιθετικός. Στην ηλικία των 19 κέρδισε το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς της Νότιας Αμερικής για το 2011, ενώ είναι ο από κοινού πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Βραζιλίας μαζί με τον Πελέ.

Εντάχθηκε στη Σαντος το 2003 και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το 2013. Έκανε το ντεμπούτο του το 2009, ενώ ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς για το 2011 και κέρδισε το Copa Libertadores , στο οποίο σημείωσε 6 γκολ. Αγωνίζεται επίσης και με την εθνική Βραζιλίας, με την οποία έχει κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2016. Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι 222.000.000 ευρώ, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος.