Χώρισαν ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους - Το συμβόλαιο που του επέτρεπε να κοιμάται με άλλες γυναίκες & το μοντέλο του OnlyFans με τις "καυτές" συνομιλίες

Σκάνδαλο στη showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χώρισαν ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους - Το συμβόλαιο που του επέτρεπε να κοιμάται με άλλες γυναίκες & το μοντέλο του OnlyFans με τις

Ήταν Απρίλιος του 2023 όταν με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Πριν από ένα μήνα περίπου, μάλιστα, η κορούλα του ήρθε στον κόσμο, με τον ίδιο να δηλώνει πως ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του με την σύντροφό του.

Δεν πρόλαβε να περάσει, όμως, ο καιρός και φαίνεται πως το διάσημο ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του. Οι φήμες υπήρχαν καιρό πριν, από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν πλάνα με τον παίκτη να κάνει πάρτι με δύο διαφορετικές γυναίκες σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ισπανία, δίνοντας την εντύπωση έτσι πως απάτησε την καλή του, ωστόσο δημοσίευμα της ξένης εφημερίδας Bild υποστήριζε ότι οι δυο τους είχαν κάνει ένα ιδιαίτερο συμβόλαιο που επέτρεπε σε εκείνον να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης του

Τελικά, οι φήμες χωρισμού επιβεβαιώθηκαν ύστερα από ανάρτηση της συντρόφου του ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για την Μπρούνα Μπιανκάρντι, τον τελευταίο έρωτα του Νεϊμάρ.

Νεϊμάρ κόρη πρώην σύντροφος
Instagram / neymarjr

«Είναι ιδιωτικό ζήτημα, αλλά επειδή συχνά με αναφέρουν σε ειδήσεις υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω πια σχέση. Είμαστε γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια τόσο συχνά με τις ειδήσεις. Σας ευχαριστώ», σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ιστορία, παρόλα αυτά, δεν τελειώνει εκεί. Στην κόκκινη γραμμή που μπήκε ανάμεσά τους φαίνεται πως έπαιξε ρόλο και ένα μοντέλο του OnlyFans, που ακούει στο όνομα Aline Farias. Η νεαρή διέρρευσε συνομιλία με μηνύματα που ισχυρίζεται ότι της έστελνε ο παίκτης της Al Hilal, ζητώντας της γυμνές της φωτογραφίες.

Δείτε επίσης: Μετά από 3 χρόνια και πολλές προσπάθειες να κάνουν παιδί - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Γειά σου

Νεϊμάρ χωρισμός