Μετά από 3 χρόνια και πολλές προσπάθειες να κάνουν παιδί - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Γειά σου

Εδώ και λίγους μήνες είναι μόνοι τους...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μετά από 3 χρόνια και πολλές προσπάθειες να κάνουν παιδί - Ανακοινώθηκε ο χωρισμός στον αέρα του Γειά σου

Πολλά ζευγάρια παντρεύτηκαν ή έκαναν τη δική τους οικογένεια τους τελευταίους μήνες, όμως δεν είναι λίγα και εκείνα που χώρισαν μετά από χρόνια. Ανάμεσά τους και μία παίκτρια του My Style Rocks, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, την Κυριακή 19/11 το μεσημέρι.

Ο λόγος για την Emilia Vodos, η οποία αγαπήθηκε πολύ από τους τηλεθεατές και έχει αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό στα social media της. Με αφορμή της συζήτηση που υπήρχε στο πλατό για τις φήμες χωρισμούς της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, ρωτήθηκε εάν εκείνη έχει επικοινωνία με τους πρώην της και έτσι έκανε την αποκάλυψη.

Δείτε επίσης: Χώρισαν με αξιοπρέπεια πριν λίγους μήνες - Οριστικό τέλος στη σχέση αγαπημένου ζευγαριού της ελληνικής showbiz

Πότε χώρισε η Emilia Vodos και ποια η σχέση της με τον πρώην της

«Κάτι κάνουμε με τον πρόσφατο πρώην μου. Χώρισα... μιλάμε όμως. Στο My Style Rocks είχαμε χωρίσει για λίγο. Τώρα θα δούμε, έχουμε τρεις μήνες. Αυτή τη στιγμή έχω κάνει όλα αυτά που ενοχλούν τον πρώην μου», είπε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωνε λίγο καιρό πριν για τη δημιουργία οικογένειας μαζί του

Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως ο σύντροφός της την χώρισε όταν του είπε ότι θα συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ ενώ σε δηλώσεις που παραχώρησε η Emilia Vodos στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μίλησε πρώτη φορά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην προσπάθειά της να γίνει μαμά.

«Θεωρώ ότι όλα θα έρθουν την κατάλληλη στιγμή, θέλω πάρα πολύ οικογένεια και μάλιστα μεγάλη οικογένεια, θέλω 4-5 παιδάκια, τώρα που το ακούει και ο άντρας μου. Είμαστε αρκετά χρόνια, 3 χρόνια. Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ, το έχω πει αυτό, δεν έχει τύχει ακόμα, θα έρθει όμως».