Γνωστός σεφ δολοφόνησε την σύντροφό του - Την τεμάχισε, ξερίζωσε την καρδιά της και έβαλε τα όργανα της σε κουβά

Σκηνές αποτροπιασμού στο σπίτι τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
unsplash.com
unsplash.com

Τεράστιο σοκ επικρατεί στην Σλοβακία με την είδηση πως γνωστός σεφ δολοφόνησε την σύντροφό του και αφού την σκότωσε, της ξερίζωσε την καρδιά, την διαμέλισε και έβαλε τα όργανα της μέσα σε έναν κουβά. Στη συνέχεια, ο ίδιος ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο λόγος για τον 48χρονο Γιόζεφ Χανόυσκα, ο οποίος μετά την πράξη του έστειλα μήνυμα σε συγγενή της και έλεγα ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομία που πήγε στο σπίτι που έμενε το ζευγάρι, ήρθε αντιμέτωπο με έναν αποτρόπαιο σκηνικό.

Το τραγικό τέλος της γυναίκας από τα χέρια του σεφ

Συγκεκριμένα βρήκαν έναν κουβά που περιείχε τα έντερα και άλλα όργανα της κοπέλας, τα οποία είχε αφαιρέσει από το σώμα της. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Σλοβακίας, ο δολοφόνος είχε επίσης τοποθετήσει ένα βρετανικό διαβατήριο πάνω σε ένα σεντόνι που είχε ρίξει πάνω από το πτώμα που βρέθηκε ξαπλωμένο σε ένα κρεβάτι.

Ο άνδρας συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, αφού οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κρύβεται σε ένα κελάρι και τον οδήγησαν στην αστυνομία.

Σεφ δολοφόνησε την σύντροφό του

Οι γείτονες μιλούν για ένα ζευγάρι που είχε πολύ συχνούς καβγάδες, λέγοντας μεταξύ άλλων πως "θα της ξεριζώσει το κεφάλι". Επίσης, όπως αναφέρουν, είχαν πρόβλημα με το αλκοόλ.

Επίσης, έπειτα από έρευνες έγινε γνωστό πως ο Γιόζεφ Χανόυσκα ήταν γιος του Stefan Pantl, ο οποίος είχε εκτελεστεί το 1979 μετά από τη δολοφονία δύο γυναικών. Ο "Στραγγαλιστής της Μπρατισλάβα" όπως ήταν το παρατσούκλι του τις στραγγάλισε όταν εκείνες αρνήθηκαν να έρθουν σε ερωτική επαφή μαζί του σε πάρτι.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη, όπως 41χρονης έγκυος (η οποία έχει και ένα 13χρονο παιδί από πρώην σχέση της) δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και τον φίλο του - δείτε όλες τις πληροφορίες.