Ανδρέας Μικρούτσικος αποθέωσε δημόσια τον Τάκη Καραγούνια - «Κοίτα κορμί! Μπράβο ρε μάγκα! Κοίτα φτερούγες, κοίτα πλάτες...»

Το γνωστό ''γύρισμα'' της μπιφτέκας;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος αποθέωσε δημόσια τον Τάκη Καραγούνια - «Κοίτα κορμί! Μπράβο ρε μάγκα! Κοίτα φτερούγες, κοίτα πλάτες...»

Την Τρίτη 9/1 ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα με τον πρώην παίκτη Survivor να σχολιάζει τις εξελίξεις από τα πρώτα επεισόδια, που έχουν προβληθεί για τον νέο κύκλο του ριάλιτι.

Πριν όμως παραθέσεις τις απόψεις του για το Survivor 2024 είδαμε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να γυρίζει τη ''μπιφτέκα'' δημόσια στο πλατό της εκπομπής. Τι και αν πέρυσι ο παρουσιαστής έκανε πολύ έντονα σχόλια για τον παίκτη - φέτος φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη.

Έτσι λοιπόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποθέωσε τον Τάκη Καραγκούνια για την εξωτερική του εμφάνιση και το πολύ καλά γυμνασμένο κορμί, που ο ίδιος διατηρεί στα 51 του χρόνια (δείτε εδώ τα σχόλια του για την Ελευθερία Ελευθερίου).

Τα αποθεωτικά σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Τάκη Καραγκούνια

«Αίγιο, Αίγιο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μόνο Αίγιο Αντρέα μου, πατριώτη μου. Εμείς οι Αχαιοί τα βρίσκουμε», απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Θα σκοτωνόμαστε συντροφικά, είναι συντροφικά μαχαιρώματα. Είδα δε το κορμί του και τρόμαξα. Δεν έχω πει ούτε μια καλή κουβέντα για σένα θα στην πω τώρα. Τέτοια ηλικία, τέτοιο κορμί και τέτοια επίδοση, μπράβο ρε μάγκα! Καταργείς το χρόνο. Το κορμί του το είδες; Να έρθει εδώ ένας στο κτίριο με καλύτερο κορμί. Το κορμί του το είδατε; Βρε σήκω...

Κοίτα φτερούγες, κοίτα πλάτες. Δεν είμαι εγώ ο Μικρούτσικος; Είμαι σεξογήινος; Ποια μπιφτέκα γύρισα; Κοίτα κορμί ρε. Αίγιο ρε, Αίγιο», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η συνέντευξη του Τάκη Καραγκούνια στο περιοδικό YOU

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Για ποιο λόγο αποφάσισες να δεχτείς την πρόταση της παραγωγής για το Survivor All-Star;

Γιατί νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι έχει μπει στο DNA μου πια, θέλω να κολυμπάω σε αυτά τα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής, να σέρνομαι στη λάσπη και να ξεπερνάω τα όριά μου. Ένας άλλος λόγος ήταν και οι πολύ υψηλές αμοιβές, οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία να εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον για την αγαπημένη μου κόρη, την Ραφαηλία.

Ήταν γνώριμο το σκηνικό όταν προσγειώθηκες ξανά στην Καραϊβική;

Μόλις έφτασα στον Άγιο Δομίνικο, αισθάνθηκα ότι είμαι στη γειτονιά μου. Ήταν γνώριμα τα μέρη και οι συνθήκες, αλλά και διαφορετικά ταυτόχρονα, δεν υπήρχε η τοξικότητα της προηγούμενης χρονιάς. Η παραγωγή από την αρχή έδειξε να είναι αμείλικτη σε θέματα παραβίασης κανονισμών, οπότε και εγώ αισθανόμουν πιο άνετα, πιο όμορφα και χάρηκα το παιχνίδι πραγματικά. Εκτιμώ ότι τα πήγα αρκετά καλά για την ηλικία μου.

Τελικά σου άρεσε το ψευδώνυμο «παππούς» που σου κόλλησαν;

Ήμουν ο μεγαλύτερος σε ηλικία, σε δύο μήνες περίπου θα κλείσω τα 50 και κέρδιζα πολύ νεότερους μου, ακόμα και 30 χρόνια. Αυτό ήταν κάτι που με εξίταρε και όσο με έλεγαν «παππού», τόσο με πείσμωναν, ώστε να γίνομαι ακόμα καλύτερος. Όταν έχεις ψυχικά αποθέματα, και φροντίζεις τον εαυτό σου, η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο.

Δυσκολεύτηκες κάποια στιγμή;

Τον τελευταίο μήνα, όταν αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε όλοι ότι το παιχνίδι μπαίνει στην τελική του ευθεία, και κάποιες συμμαχίες έπαψαν να υπάρχουν, βγήκαν κακοί χαρακτήρες στην επιφάνεια. Προσωπικά δέχτηκα πόλεμο από κάποια άτομα, που ήθελαν να με εκνευρίσουν και να μου βγάλουν έναν κακό εαυτό. Ό,τι είχα να πω το έλεγα, πάντα με τον αυθορμητισμό μου και με την ειλικρίνεια που με διακατέχει, από κει και πέρα κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Τουλάχιστον δεν υπήρξα ποτέ υποκριτής, ούτε έδειξα κάτι διαφορετικό από αυτό που είμαι. Άλλοι υποκρίθηκαν απέναντι μου.

«Ο Μπάρτζης στην κάμερα παίζει το καλό παιδί ενώ off...» - Ο Τάκης Καραγκούνιας ξεσκεπάζει για πρώτη φορά το νούμερο ένα φαβορί του Survivor All Star

Αν ήσασταν ναυαγοί και μπορούσες να σώσεις όλους τους συμπαίκτες σου εκτός από έναν, ποιον θα άφηνες πίσω στο νησί;

Θα τους έβαζα όλους σε ένα μέσο διαφυγής και θα άφηνα τον εαυτό μου εκεί, είμαι αλτρουιστής. Εκεί για μένα είναι ο παράδεισος, ακόμα και αυτή τη στιγμή μου λείπουν τα αγωνίσματα, είναι ό,τι καλύτερο, με κάνει να νιώθω ζωντανός. Δεν με πείραξε το σανίδι, ούτε η πείνα, έχω δυνατή ψυχή και ακόμα πιο δυνατό μυαλό. Αν ξαναγίνει Survivor, και μου κάνει πρόταση η παραγωγή, θέλω να βρεθώ πάλι στον Άγιο Δομίνικο και να φτάσω αυτή τη φορά μέχρι το τέλος.