Survivor all star: «Sugar daddy is here» - ''Κόκκαλο'' το πάνελ του Γειά σου με το σχόλιο του Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου

Συνεχίζεται το φλερτ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Sugar daddy is here» - ''Κόκκαλο'' το πάνελ του Γειά σου με το σχόλιο του Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου

Το Σάββατο 10/6 ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Γειά σου με τον πρώην παίκτη του Survivor all star να κάνει δηλώσεις για το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για τη ζωή του μετά το παιχνίδι.

Αυτές τις ημέρες ο Τάκης βρίσκεται στην Αθήνα και όπως αποκάλυψε διατηρεί καλές επαφές με την Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία μάλιστα γυμνάζονται και μαζί στον ίδιο χώρο στην Καλλιθέα.

Δείτε επίσης: Ελευθερία Ελευθερίου: Η ψυχανάλυση, η σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο και η νέα ζωή μετά το Survivor All Star

Στη συνέχεια, υπήρξαν κάποια πειράγματα από το πάνελ, αφού όλοι θυμούνται το φλερτ του Τάκη στο πρόσωπο της Ελευθερίας με τον ίδιο να κάνει χιούμορ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Το σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια για την Ελευθερία Ελευθερίου

«Ελευθερία, Sugar daddy is here», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Το "άδειασμα" του Καραγκούνια για τον Μπόγδανο

«Ο γλίτσας είναι ο Μπόγδανος. Γιατί να μην το πω; Γλοιώδης είναι. Όταν μου λέει ότι βρίζω.. αυτά τα ψέματα που είπε εκείνη τη μέρα... Δεν έχω εμμονή με τον Ηλία, ο Ηλίας είχε μαζί μου τον τελευταίο μήνα, γιατί βγήκε στη φόρα η λίστα που είχε γράψει. Εκείνος την είχε γράψει, το ξέρουν όλοι εκεί μέσα.

Να τα πάρουμε όλα ένα ένα. Έκανε πάρα πολύ παρέα με τον Ηλία τον Γκότση. Τον έχω δει να κλαίει στην αγκαλιά του Γκότση, στην κυριολεξία, γιατί του έλειπε η κοπέλα του, διάφορα πράγματα. Είναι σκληρό παιχνίδι το Survivor. Κι αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο, να έχεις έναν φίλο να σου συμπαραστέκεται. Όταν όμως κάνετε πράγματα μαζί και είστε συνένοχοι σε κάτι, το ξέραμε όλοι, κι εσύ Ηλία μου, φεύγεις και τον αφήνεις έτσι...», είπε χαρακτηριστικά.