Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο σύντροφός μου με κρύβει από τα social media!»

Τι δηλώνει για τη viral φωτογραφία με τους πέντε Γιάννηδες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο σύντροφός μου με κρύβει από τα social media!»

Μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Καραβασάνη και... άλλους τέσσερις συνονόματούς του πόζαρε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανήμερα της γιορτής τους που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό wine bar της Αθήνας. Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε viral, ενώ ακολούθησε και το «sequel» με τον αρχιτέκτονα να παραπονιέται ότι δεν φαινόταν ωραίος και να βγαίνει στο προσκήνιο τη δεύτερη φορά.

Τα στιγμιότυπα σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής Breakfast@Star με την χαρακτηριστική χιουμοριστική φράση «Ας έστελνε», και ειδική μνεία φυσικά στον «Γιάννη 5» (σ.σ. Καραβασάνη) που βρισκόταν στην άκρη της φωτογραφίας, αλλά στην καρδιάς της παρουσιάστριας είναι πρώτος χωρίς ανταγωνισμό. Αυτό επιβεβαίωσε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που μίλησε ζωντανά στον αέρα, τονίζοντας πως ότι εκείνη μπορεί να τον ανέβασε για πρώτη φορά, αλλά ο σύντροφός της... δεν την ανεβάζει ποτέ στα social media.

Δείτε επίσης: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο δικός μου Γιάννης παραπονέθηκε...» - Η αντίδραση του Καραβασάνη μετά την ανάρτηση της κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον σύντροφό της

«Κάναμε μία γιορτή σαν φίλοι. Έχουμε πολλούς Γιάννηδες στην παρέα, οπότε είπαμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί, δεν υπάρχει λόγος να τραβιόμαστε δεξιά και αριστερά. Τους λέω "Θα σας ευχηθώ αγόρια μου", βγάλαμε τις αναμνηστικές μας φωτογραφίες, όλα τέλεια, πήρα και την άδεια τους πριν την ανεβάσω, μια χαρά. Ξυπνάει το επόμενο πρωί και μου λέει "Πώς είμαι έτσι εγώ;"», δήλωσε η Ηλιάνα με τα μέλη του πάνελ να ξεσπάνε σε γέλια και να της κάνουν πλάκα.

Όπως συμπλήρωσε, υπήρχαν αρκετά προσωπικά μηνύματα για τον σύντροφό της, αν και ο «Γιάννης 1» κέρδισε τη μερίδα του λέοντος, με πάνω από 100 μηνύματα. «Το ανέβασα για αστείο επειδή ήταν πολλοί Γιάννηδες οι φίλοι μου. Ο σύντροφός μου δεν με ανεβάζει στα social media. Οριακά δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί μου. Δεν θέλει, με κρύβει, βάζει μπροστά το χέρι του ή το κεφάλι του» κατέληξε με αρκετή δόση χιούμορ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.