Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Ο δικός μου Γιάννης παραπονέθηκε...» - Η αντίδραση του Καραβασάνη μετά την ανάρτηση της κοινής τους φωτογραφίας στο Instagram

«Μαυρισμένος, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα» ο καλός της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία για να ευχηθεί στον σύντροφό της και πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, για την ονομαστική του εορτή (δείτε την εδώ).

Σε αυτή όμως, δεν ήταν μόνοι τους. Ήταν γύρω τους κι άλλοι άνδρες της παρέας τους οι οποίοι γιόρταζαν. Μία ημέρα αργότερα, λοιπόν, η παρουσιάστρια του Shopping Star δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία δίπλα στον καλό της, καθώς δέχθηκε παράπονα από εκείνον.

Η νέα ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον σύντροφό της, Γιάννη Καραβασάνη

«Ο Γιάννης 5, ο δικός μου Γιάννης παραπονέθηκε με τη χθεσινή φώτο ότι μια φορά τον ανέβασα και ήταν άσχημος. Οπότε πάρτε τον εδώ μαυρισμένο, με θεληματικό πηγούνι και πολλά υποσχόμενο βλέμμα και φυσικά με εμένα να μη φαίνομαι για να ξεχωρίζει η ομορφιά του», έγραψε χαρακτηριστικά και φαίνεται πως το μοντέλο αισθάνεται όλο και πιο άνετη να αναρτά προσωπικές τους στιγμές στα social media πλέον!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Γιάννης Καραβασάνης ανάρτηση
Instagram / Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η εξομολόγησή της για εκείνον

Μέσα από τις νέες δηλώσεις, που παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Στούντιο 4 τη Δευτέρα 5/6/23 το μοντέλο - παρουσιάστρια ανέλυσε μέσα από τη συνέντευξη της γνωστά και άγνωστα κομμάτια από τη ζωή της.

Το πρόβλημα υγείας της Ηλιάνας την περίοδο, που ήταν στο GNTM ήταν κάτι, που δεν ήταν γνωστό, αφού κανείς δεν ήξερε, ότι είχε κάνει ένα χειρουργείο, που τη δυσκόλεψε πολύ όσο ήταν στην κριτική επιτροπή.

Στη συνέχεια, η Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στα προσωπικά της και συγκεκριμένα στο Γιάννη Καραβασάνη, το σύντροφό της, καθώς η ίδια είναι γνωστό, ότι είχε αποφασίσει να κρύψει το γάμο, που είχαν κάνει στην Αμερική (δείτε εδώ το λόγο).

«Η σχέση που έχω τώρα με επανάφερε στο κέντρο μου, είχε ξεχάσει πως ήμουν πριν από μερικά χρόνια. Πλέον στο κομμάτι της ζωής μου ήμουν πολύ στρατιωτάκι, με έχει βοηθήσει να χαλαρώσω περισσότερο να κάνω και λίγο χαβαλέ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.