Survivor: Τα στατιστικά των παικτών αναλυτικά - Πρώτος ο Γκέντσογλου! Ποιος βρίσκεται στην τελευταία θέση

Σε ποια θέση βρίσκεται ποιος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor: Τα στατιστικά των παικτών αναλυτικά - Πρώτος ο Γκέντσογλου! Ποιος βρίσκεται στην τελευταία θέση

Το Survivor βρίσκεται ήδη δυο ημέρες στον αέρα του ΣΚΑΙ και ήδη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Περισσότερο λόγω των παλιών παικτών που πολλοί έχουν κράξει λόγω του ότι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Μάλιστα, ο Μάριος Πρίαμος έκανε μια αιχμηρή ανάρτηση κατά Δαλάκα και Χατζηανδρέου.

Μπορεί να είναι νωρίς, ωστόσο, ήδη αρκετοί παίκτες έχουν δείξει τις μαχητικές τους ικανότητες στους στίβους μάχη και τα πρώτα στατιστικά κυκλοφόρησαν στις εκπομπές και στα social media.

Αυτά είναι τα στατιστικά των παικτών του Survivor

Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάββας Γκέντσογλου με 4 στις 4 νίκες, ενώ στην δεύτερη έρχεται η Μαρία Αντωνά. Τρίτη - παρά τα σχόλια πως φέτος δεν είναι καλή αγωνιστικά - βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα και μετά την ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Την 5άδα ολοκληρώνει ο Φάνης Μπολέτης.

Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκεται η Δώρα Νικολή (που έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αποβολή της), η Ιωάννα Τζαβέλλα και τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Τι θα δούμε σήμερα 9/1;

Τεντωμένα φαίνεται πως είναι τα νεύρα στον Άγιο Δομίνικο αφού από την τρίτη κιόλας ημέρα προβολής του Survivor βλέπουμε μπλε και κόκκινους με πολύ οργή και θυμό! Το πράγμα μέχρι στιγμής έχει ως εξής... Ένα έπαθλο φωτιάς στους Μπλε και δύο ασυλίες στους Κόκκινους...

Δυο μπλε στον τάκο... Δώρα Νικολή και Rob James Seymour! Για τον δεύτερο να το δεχτώ, είναι λες και κάνει διακοπές τσάμπα, για την Δώρα, όμως, γιατί ρε παιδιά; Ειδικά μετά την χθεσινή της εξομολόγηση για τον θάνατο του παιδιού της και τις οικονομικές δυσκολίες με τον σύζυγό της εγώ λύγισα κι οριακά θα την υποστηρίξω να παραμείνει! Τέλος πάντων, σήμερα ξημερώνει μια άλλη μέρα, η τρίτη στον Άγιο Δομίνικο και Διάσημοι και Μαχητές θα ριχτούν για ακόμα μια φορά σε έναν στίβο μάχης.

Αν κάνουν τρίτη νίκη οι κόκκινοι θα διαλύσουν εντελώς τους μπλε που φαίνεται πως σίγουρα έχουν χωριστεί σε κλίκες αλλά γενικά δεν πάει καλά αυτό... Ποιος θα κερδίσει άραγε και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα;

Λίγο πριν το τέλος του αγωνίσματος, ωστόσο, όπως θα δείτε και στο trailer παρακάτω ο Παύλος Παπαδόπουλος από την ομάδα των Διάσημων και ο Φάνης Μπολέτσης από την ομάδα των Μαχητών θα έρθουν σε έντονη λεκτική διαμάχη με αποτέλεσμα να σταματήσει για λίγο το αγώνισμα... Νεύρα, νεύρα, νεύρα... Ε, ρε τι σου κάνει η πείνα!