Survivor 2024: ''Σούσουρο'' με την ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου κατά της Κατερίνας Δαλάκα - Έκραξε και μετά τη διέγραψε

Στη μέση και η Μαρία Αντωνά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 2024: ''Σούσουρο'' με την ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου κατά της Κατερίνας Δαλάκα - Έκραξε και μετά τη διέγραψε

Από τα δύο πρώτα επεισόδια, που έχουν προβληθεί για το Survivor 2024 βλέπουμε ήδη τις πολύ καλές επιδόσεις παικτών τόσο από την ομάδα των μαχητών, όσο και από την ομάδα των διάσημων με τη Μαρία Αντωνά να έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικά προφίλ.

Δεν είναι λίγοι αυτοί, που έστω και για αρχή αποκαλούν τη Μαρία Αντωνά ως άχαστη με τον Άρη Σοϊλέδη να την καμαρώνει από το σπίτι τους. Για το λόγο αυτό λοιπόν, η ομάδα των κόκκινων δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη στη ραδιοφωνική παραγωγό.

Πιο αναλυτικά, στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/1 την ώρα των ματσαρισμάτων η Κατερίνα Δαλάκα τόνωσε ιδιαίτερα το ηθικό της Αντωνά αναφέροντας της, πως όποιον και αν διαλέξει θα τον κερδίσει. Αυτό το σχόλιο ήταν η αφορμή για να κάνει μια όλο νόημα ανάρτηση στο instagram ο Μάριος Πρίαμος.

Το εν λόγω insta story μέσα από το οποίο ξέσπασε ο Κύπριος στη συνέχεια διαγράφθηκε, ωστόσο η εκπομπή Πρωινό ΣουΣού το έδειξε την Τρίτη 9/1!

Τα σχόλια για το όλο νόημα tweet του Μάριου Πρίαμου για το Survivor 2024

«Όποια και να πάρεις την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Δεύτερον, πέρυσι τι έλεγες; Αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα», έγραψε ο Μάριος Πρίαμος.

Στη συνέχεια, ο Μάριος Πρίαμος έκανε ένα νέο insta story θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια - τονίζοντας, πως δεν αναφέρθηκε έμμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα.

Survivor 2024 - Πρίαμος

H ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου λίγο πριν την πρεμιέρα του Survivor 2024

«Πριν 1 χρόνο τέτοια μέρα οταν Ξεκινούσε το Survivor All Stars ...
Μερικές φωτογραφίες που βρήκα απο τη σεζόν.

Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες με πρωταρχική ευχή η υγεία .

Τα λέμε στην Ένωση με όσους αντέξουν μέχρι τότε», έγραψε ο Μάριος Πρίαμος.