Άρης Σοϊλέδης: Οι πανηγυρισμοί και οι φωνές για την Μαρία Αντωνά - Στο πλευρό του ο Λάμπρος Κωσταντάρας

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Άρης Σοϊλέδης: Οι πανηγυρισμοί και οι φωνές για την Μαρία Αντωνά -  Στο πλευρό του ο Λάμπρος Κωσταντάρας

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 7/1, το Survivor. Ένα επεισόδιο ιδιαίτερα ανατρεπτικό με εντάσεις και πολύ αγωνία. Στην αρχή του επεισοδίου οι πάικτες συστήθηκαν στο κοινό. Μεταξύ άλλων, την προσοχή τράβηξε η σύντροφός του 'Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντώνα.

Η νέα πάικτρια του ριάλιτι επιβίωσης, πρωταγωνίστησε στο χθεσινό επεισόδιο. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το νυφικό της (δείτε εδώ τι είπε), σκόραρε την τελευταία και καθοριστική βολή στον πρώτο αγώνα ασυλίας αλλά ξέσπασε και σε κλάμματα κατά την προσωπική της συνέντευξη όταν μίλησε για τον σύντροφό της.(δείτε εδώ το βίντεο).

Οι πανηγυρισμοί του Άρη Σοϊλέδη

Από την πλευρά του ο Άρης Σοϊλέδης δημοσίευσε στο προφίλ του στο instagram, αναρτήσεις όπου μιλούσε με συγκίνηση για την αγαπημένη του (δείτε εδώ). Κοντά του βρέθηκε ο Λάμπρος Κωσταντάρας για να παρακολουθήσουν παρέα το πρώτο επεισόδιο. Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, βίντεο από τους πανυγισμούς και της φωνές μετά από κάθε σκοράρισμα της συντρόφου του Σοϊλέδη.

Οι δηλώσεις του για την Μαρία Αντωνά και την ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Survivor

«Δεν μπορώ να απαντήσω αν θα βρίσκομαι στη δεύτερη φουρνιά του φετινού Survivor, σέβομαι που ήρθες μέχρι εδώ αλλά πραγματικά δεν μπορώ να μιλήσω, είναι δύσκολη η θέση μου…» δήλωσε αρχικά

«Η Μαρία Αντώνα πριν φύγει μου είπε ότι με αγαπάει και ότι θα πάει να προσπαθήσει για το καλύτερο που μπορεί. Της είπα να είναι ο εαυτός της και να μην ξεπεράσει τα όρια της…» συμπλήρωσε

Δείτε εδώ το βίντεο: