Κέλλυ Κελεκίδου: Η αποκάλυψη για τον γάμο της με τον Κουρκούλη μετά από 20 χρόνια σχέσης - «Όταν σταματάει αυτός ο αγώνας...»

«Υπάρχουν πολλές στιγμές, που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν καλεσμένη την Τρίτη 9/1 στην εκπομπή Happy Day με τη γνωστή τραγουδίστρια να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική της ζωή, την καριέρα και την πολύ πρόσφατη απώλεια του Βασίλη Καρρά (δείτε εδώ τη συγκίνησή της).

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρκούλη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά. Όπως αποκάλυψε η ίδια μία μακροχρόνια σχέση χρειάζεται σε κάθε περίπτωση πολλές θυσίες.

Άλλωστε το ζευγάρι έχει δοκιμαστεί στα εύκολα και στα δύσκολα, που έχουν συμβεί στη μέχρι σήμερα πορεία τους με την απόφαση να μεταναστεύσουν στην Αυστραλία να είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για όλη την οικογένεια.

Η αποκάλυψη της Κέλυς Κελεκίδου για το γάμο της με το Νίκο Καρκούλη

«Ο γάμος είναι ένας διαρκής αγώνας και όταν σταματάει αυτός ο αγώνας, νομίζω ότι σταματάνε πολλά πράγματα μέσα στη σχέση. Όταν είσαι με τον άλλον 20 χρόνια υπάρχουν πολλές στιγμές, που έρχεσαι και λες φτάνει, δεν μπορώ. Νομίζω όμως ότι όταν υπάρχει αγάπη και ό,τι και να συμβεί η αγάπη είναι ο παρονομαστής. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά, σέβομαι πάντα τις επιλογές του Νίκου, σέβεται και ο Νίκος τις δικές μου. Οπότε όταν υπάρχει ο παρονομαστής με τη λέξη αγάπη και σεβασμός εκεί νομίζω ότι πάντα θα βρεις μια δικλείδα για να μπορείς να ξεπεράσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα», είπε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Τα χρόνια που έζησαν στην Αυστραλία

«Εμείς μέναμε στο Ντάργουιν. Είναι λίγο αποκομμένο. Από τη μία δεν είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται δύσκολα, από το να κάτσω να ζοριστώ. Γέννησα εκεί την Ελπινίκη. Δεν ήξερα καλά τη γλώσσα, το προσπάθησα. Εκεί υπάρχει ένα άλλο σύστημα γενικότερα. Πέρασα μια μοναξιά, αλλά είχα δίπλα μου την αδερφή μου», είπε η Κέλλυ Κελεκίδου.