Η οργισμένη ανάρτηση του Θέμη Κανέλλου μετά τις δηλώσεις του Οικονομόπουλου: «Μην ανοίξω το στόμα μου πόσοι δήθεν άντρες τρέχανε για...»

Δείτε τι έγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Θέμης Κανέλλος ποτέ δεν έκρυψε την σεξουαλικότητα του και μάλιστα μέσα από το προφίλ του στο Instagram δίνει δύναμη και σε άλλους ανθρώπους να μιλήσουν ανοιχτά χωρίς να φοβούνται. Πριν μερικές ώρες λοιπόν, έκανε δυο πολύ αιχμηρές αναρτήσεις σχετικά με τον στρατό με αφορμή τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα δημοσίευμα που αναφέρει πως ο τραγουδιστής πήρε απαλλαγή από τον στρατό, καθώς επιτροπές της Ανώτατης Υγειονομικής Επιτροπής του Πολεμικού Ναυτικού εξαιτίας και της αντιδραστικής του συμπεριφοράς, έκριναν ότι δεν ήταν κατάλληλος για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με αφορμή επίσης τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια (δείτε εδώ την συνέντευξη του), ο Θέμης Κανέλλος ξέσπασε! Μίλησε για τους άντρες που κρύβουν την σεξουαλικότητα τους και το παίζουν "βαριοί και ασήκωτοι", ενώ αναφέρθηκε και στις δικές του αναρτήσεις που έκανε για τον στρατό, αφού πήρε Ι5 (δείτε τις αναρτήσεις που είχε κάνει).

Η ανάρτηση του Θέρμη Κανέλλου για τον στρατό

«Σχετικά με τον στρατό... Μην ανοίξω το στόμα μου πόσοι δήθεν άντρες τρέχανε για να πάρουν απαλλαγή... Οι και καλά άντρες που μας το παίζουν βαριοί και ασήκωτοι. Και του πείραξα εγώ και έγινε χαμός που στο κάτω κάτω δεν το έκρυψα ΠΟΤΈ... Αλλά αυτή είναι Ελλάδα προτιμάς αυτούς που τα κάνουν στα κρυφά παρά αυτούς που είναι ντόμπρους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέμης Κανέλλος Νίκος Οικονομόπουλος

Μια ημέρα αργότερα έκανε ακόμα μια αιχμηρή ανάρτηση με αφορμή αυτή την φορά την γυναικοκτονία στην Θεσσαλονίκη, όπου 41χρονη έγκυος εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μπαούλο, με τον σύντροφο της να συλλαμβάνεται, όπως επίσης και ένας φίλος του.

«Όσο ψηφίζεται ανθρώπους που έχουν κοντινές σχέσεις με εκκλησία (aka η πιο ανήθικη επιχείρηση του κόσμου) με ψευτοαξίες πατρίς, θρησκεία, οικογένεια και όχι ειρήνη, αγάπη, σεβασμός για τον διπλανό μας... θα έχουμε γυναικοκτονίες, ομοφοβικές επιθέσεις, φυλετικές επιθέσεις κλπ, κλπ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Θέμης Κανέλλος γυναικοκτονίες