Στέλιος Ρόκκος: Τελευταία εξέλιξη μετά τον θάνατο του αδερφού του - Τι συμβαίνει με τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη

Πότε θα γίνει το τελευταίο live με τον Διονύση Σχοινά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγο μετά τον θάνατο του αδερφού του Στέλιου Ρόκκου, Νίκου Ρόκκου έγιναν γνωστά τα επαγγελματικά σχέδια του τραγουδιστή μετά το ξαφνικό και τεράστιο πένθος, που ήρθε και συγκλόνισε την οικογένειά του καλλιτέχνη (δείτε εδώ σπαρακτικές στιγμές από το τελευταίο αντίο).

Να θυμίσουμε εδώ πως πριν συμβεί το αναπάντεχο γεγονός, ο Στέλιος Ρόκκος έκανε εμφανίσεις μαζί με τον Διονύση Σχοινά στο Barbarella στη Θεσσαλονίκη. Την πρώτη εβδομάδα μετά τον θάνατο του Νίκου Ρόκου, όπως ήταν φυσικό η επιχείρηση ακύρωσε τις εμφανίσεις,

Εξελίξεις με το σχήμα που εμφανίζεται ο Στέλιος Ρόκκος

Φαίνεται ωστόσο, πως η ψυχολογική κατάσταση του Στέλιου Ρόκκου δεν του επιτρέπει να συνεχίσει να τραγουδάει στο Barbarella και έτσι με ανακοίνωση του νυχτερινού μαγαζιού γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα 8/1, πως το Σάββατο 13/1 Σχοινάς και Ρόκκος θα κάνουν το τελευταίο τους live.

Η ψυχολογική του κατάσταση λίγο μετά τον θάνατο του αδερφού του

Πολύ δύσκολες ήταν οι τελευταίες ημέρες για την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, καθώς λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, Νίκος Ρόκκος στη θάλασσα της Λήμνου που είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα του.

Η απώλεια είναι πολύ μεγάλη, καθώς ο 50χρονος είχε πολύ μέλλον μπροστά του, ήταν υγιέστατος και είχε σχέδια για τα τρία του παιδιά, τις επιχειρήσεις του, αλλά και για το χωριό του ''Καλλιόπη'' στο οποίο εξελέγη πρόεδρος.

Όπως αναλυτικά αναφέρει το ρεπορτάζ του T-live μετά από επικοινωνία με την κουμπάρα του τραγουδιστή, ο ίδιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα μέχρι σήμερα δεν έχει βρει το κουράγιο να επισκεφτεί τη μητέρα του, δε δέχεται κόσμο στο σπίτι του και γενικότερα αδυνατεί να διαχειριστεί την απώλεια του Νίκου δύο χρόνια μετά το θάνατο του αδερφού τους Κώστα (δείτε εδώ την ανάρτηση της συντρόφου του Ρόκκου).