Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Τα «καρφιά» στον Γιώργο Λιάγκα από το Μπαλί

Η βουτιά του γιατρού «έριξε» τη σύνδεση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elizabethelechi_
instagram/elizabethelechi_

Ένα ονειρεμένο ταξίδι του μέλιτος στο εξωτικό Μπαλί απολαμβάνουν αυτές τις μέρες η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη, ωστόσο παραμένουν συνδεδεμένοι με την Ελλάδα και βγήκαν σήμερα (9/1) το πρωί μέσω Skype στην Super Κατερίνα. Η δημοσιογράφος και ο γιατρός της καρδιάς της έδειχναν να απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους και μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές φαντασμαγορικά πλάνα και βίντεο από τις πολυτελείς διακοπές τους.

«Περνάμε εξαιρετικά, έχει 32 βαθμούς και είμαστε όλη μέρα με το μαγιό μας. Τον Νεκτάριο τον έχω αδυνατίσει, γιατί τρώει σωστά και υγιεινά, τρώμε πολλά φρούτα», ανέφερε αρχικά με χιούμορ η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το ταξίδι τους, και συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ από την Παρασκευή, είναι 15 ώρες ταξίδι με ανταπόκριση. Μας έκαναν έκπληξη στο ξενοδοχείο, γιατί είχαμε πει ότι ερχόμαστε για honeymoon και μας έκαναν ένα εξαιρετικό κρεβάτι με λουλούδια και κύκνους. Πήγαμε στο ζωολογικό κήπο, παίξαμε με τους ελέφαντες».

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Είπα “ουάου” όταν είδα το χρηματικό ποσό που μας έκαναν δώρο ο Πλεύρης με την Σιακαβάρα»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Πλήρωσε ο Νεκτάριος, όλα μια χαρά»

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για τα... διαδικαστικά του ταξιδιού, η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε: «Πλήρωσε ο Νεκτάριος, όλα μια χαρά. Μου το έκανε έκπληξη, είχε κλείσει το το ταξίδι εδώ και τρεις βδομάδες. Θα καθίσουμε τρεις μέρες ακόμη». Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Νεκτάριος Λεμονίδης για να απαντήσει στον πρώην συμμαθητή του: «Γρηγόρη, κάποιος είπε ότι δεν θα την πάω στο Μπαλί. Τελικά την πήγα», ενώ η σύζυγός του διευκρίνισε πετώντας το «καρφί» της: «Ο Γιώργος Λιάγκας εκεί με τον Περρή».

Οι συνεργάτες της εκπομπής συνέχισαν την κουβέντα προσπερνώντας με χιούμορ το σχόλιο και προχώρησαν στις υπόλοιπες εκπλήξεις που έκανε ο παθολόγος στη σύζυγό του, έδειξε πλάνα με το κινητό της από το ονειρεμένο δωμάτιό της, με την Ελίζαμπεθ να δίνει συμβουλές στην παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή. Ο Νεκτάριος Λεμονίδης αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της εκπομπής με μία βουτιά στην ιδιωτική πισίνα.