Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν ο Λιάγκας πάει στο 8, θα πας μαζί του;» - «Μην ανοίξω το στόμα μου»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Αν ο Λιάγκας πάει στο 8, θα πας μαζί του;» - «Μην ανοίξω το στόμα μου»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Τρίτη 9/1 σχολίασαν την είδηση πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και συνεχίζει κανονικά στο κανάλι μετά την λήξη του συμβολαίου του. Με αφορμή λοιπόν το σταθμό του Αμαρουσίου, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο αν θα πήγαινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αν τον μετέφεραν στην ζώνη 8 το πρωί...

Οι δυο συνεργάτες για ακόμη μια φορά είχαν έναν επικό διάλογο, όπως άλλωστε συνηθίζουν να κάνουν σε τέτοια θέματα, δηλαδή τηλεοπτικού περιεχομένου.

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Ο Γρηγόρης έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Για ποιον λόγο να φύγεις από κάπου ενώ οι σχέσεις σου είναι πολύ καλές;», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ μετά από λίγο μετά από ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου, σχολίασε: «Μην είσαι άδικος, ο Λιάγκας πηγαίνει πολύ καλά. Μην φαίνεται ότι μειώνουμε τον άνθρωπο απέναντι. Αν ο Λιάγκας πάει του χρόνου στο 8, θα πας μαζί του; Για να μην είσαι απέναντί μας και νιώθεις ενοχές».

«Μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου θα ακούσετε φοβερά πράγματα. Ο Γρηγόρης από τον τρόπο που κάνει το βραδινό και το ραδιόφωνο είναι συνέχεια σε ένα mood πρωινού ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Του αρέσει πολύ ως χαρακτήρας. Εάν υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην εκπομπή του Γιώργου, μπορεί να το ρυθμίσουν έτσι και να βγάλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αλλά μιλάμε για ανακατάταξη γαιών και δασών στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, δηλαδή 6-8 να κρατήσεις το μοντέλο του Γιώργου Παπαδάκη, 8-10 το μοντέλο του Γιώργου Λιάγκα και 10-12 ένα μοντέλο του Γρηγόρη», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικου.

«Ωραία, αφού φτιάξαμε και το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 πάμε και στα δικά μας εδώ στον Alpha», ήταν ο σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου, με τον παρουσιαστή να λέει χιουμοριστικά «Δεν έχετε καταλάβει τι δουλειά κάνω, φτιάχνω το πρόγραμμα του ΑΝΤ1».