Τέλος στο "θρίλερ" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τι συμβαίνει τελικά με τον ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος στο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και τα κανάλια θα τον ήθελαν στο δυναμικό τους. Εδώ λοιπόν και μεγάλο χρονικό διάστημα, είχε σημειωθεί ένα "θρίλερ" σχετικά με το αν μένει ή αν φεύγει από τον ΑΝΤ1 με τον οποίο συνεργάζεται πολλά χρόνια, παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία τόσο το The 2night show (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει), όσο και το τηλεπαιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.

Όπως ακούστηκε έντονα ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο το MEGA τον είχε προσεγγίσει με πρόταση να επιστρέψει στο κανάλι όπου εδραίωσε την παρουσία του με τον Όμορφο κόσμο το πρωί, ενώ οι επαφές συνεχίστηκαν από τις δυο πλευρές και κατά τους πρώτους μήνες της φετινής σεζόν.

Η απόφαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον ΑΝΤ1

Όπως γράφει η εφημερίδα Real life, τελικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήρε την απόφαση να παραμείνει στον ΑΝΤ1 υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τριετή διάρκεια. Έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι, ενώ αναμένεται να πέσουν και οι τελικές υπογραφές.

Δείτε επίσης: «Τον έχουμε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ! Δεν χρησιμοποίησε ποτέ τη δύναμή του, ενώ άλλοι...» - Το αληθινό πρόσωπο του Γρηγόρη Αρναούτογλου όταν σβήνουν τα φώτα

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η πορεία του στον ΑΝΤ1

Τις σεζόν 2013-2015 παρουσίασε μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου και τον Δημήτρη Σταρόβα την ψυχαγωγική εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 ενώ τις σεζόν 2014-2017 ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου". Από το 2015 μέχρι σήμερα παρουσιάζει το The 2night Show στο ίδιο κανάλι με αρκετά διάσημα πρόσωπα να περνούν από το πλατό του παρουσιαστή για συνέντευξη. Το 2017 συμπαρουσίασε με τον Έκτορα Μποτρίνι την τηλεοπτική εκπομπή “My Way” στον ANT1 ένα οδοιπορικό με βέσπα, στην Ελλάδα της γεύσης.

Τη σεζόν 2017-2018 ανέλαβε την παρουσίαση του reality επιβίωσης Nomads για το λόγο αυτό εγκαταστάθηκε στις Φιλιππίνες για τρεις μήνες όπου έγιναν τα γυρίσματα του παιχνιδιού. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ανέλαβε την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού "The Wall" στο ίδιο κανάλι.

Με πληροφορίες wikipedia