Νούμερα τηλεθέασης 19/12: Σάρωσε το The 2night show με καλεσμένους τον Λάκη Λαζόπουλο και την Κατερίνα Καραβάτου

Πήρε τον θρόνο της late night ζώνης

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Νούμερα τηλεθέασης 19/12: Σάρωσε το The 2night show με καλεσμένους τον Λάκη Λαζόπουλο και την Κατερίνα Καραβάτου

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος, αρκετό καιρό μετά την τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη, το βράδυ της Τρίτης 19/12 εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής The 2night show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα πάντα.

Σχολίασε την επικαιρότητα με το δικό του μοναδικό σατιρικό ύφος, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο με την παράσταση «Όταν πέθανα», την επαφή του με το κοινό αλλά και την ζωή του γενικά (δείτε εδώ όλη του την συνέντευξη). Η παρουσία του, λοιπόν, στο πλατό, μαζί με αυτή της Κατερίνας Καραβάτου (δείτε εδώ όλη την συνέντευξή της), όπως φάνηκε από τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB μονοπώλησε το ενδιαφέρον και έκανε τους τηλεθεατές να μην αλλάξουν κανάλι!

Πρώτο στην late night ζώνη το The 2night show

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατάφερε να «χτυπήσει» το 25,4% - ένα ποσοστό που είχε καιρό να δει ο σταθμός στην συγκεκριμένη ζώνη - αφήνοντας πάρα πολύ πίσω τον ανταγωνισμό και πιο συγκεκριμένα το Night out του Mega που είναι μια παρόμοιου τύπου εκπομπή και είχε καλεσμένη τη νεαρή τραγουδίστρια, Αναστασία (δείτε εδώ την συνέντευξή της).

Σε τέταρτα, δε, έφτασε μέχρι και 28 (21,3-25,0-28,4-26,3-24,3-26,0-26,3)

Late night

  • ANT1: The 2night show 25.4
  • MEGA: Night out 5.2
  • ΕΡΤ: Ηλέκτρα 3.1
  • ALPHA: Επικίνδυνη αποστολή 9,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.