Σπύρος Μαρτίκας: Ψηλός, γοητευτικός με μούσια - Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ξάδερφος του φαρμακοποιού

Μοιάζουν;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε μια νέα κοινή έξοδο με την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου. Το ζευγάρι παρακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας 8/1 την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, ''Bella Figura''.

Νωρίτερα μάλιστα οι δύο παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 9/1. Μέσα λοιπόν από όσα είπε ο γνωστός φαρμακοποιός έγινε και μια αποκάλυψη για την οικογένειά του.

Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Μαρτίκας έκανε γνωστό αυτό που δεν είχε πει ποτέ σε εκπομπές, αλλά ούτε και κατά την παραμονή στη ζούγκλα του Survivor. Εσείς λοιπόν ξέρατε, πως ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είναι ξάδερφος του Σπύρου Μαρτίκα; (δείτε εδώ με ποια γνωστή και κούκλα ηθοποιό είχε σχέση ο Μπουγιούρης).

Η αποκάλυψη του Σπύρου Μαρτίκα για τη συγγένειά του με γνωστό Έλληνα ηθοποιό

«Ήρθαμε να τιμήσουμε στην παράσταση, στην πρεμιέρα σήμερα τον ξάδελφο μου, τον Παναγιώτη Μπουγιούρη! Είναι ξάδερφος μου, μας έχει καλέσει και χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε εδώ. Ανυπομονούμε να τη δούμε», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης (Πειραιάς, 20 Νοεμβρίου 1976) είναι Έλληνας ηθοποιός. Μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Έχει καταγωγή από τη Σύρο και τη Βέροια. Αν και ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τις εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Κώστα Καζάκου και της Central School of Speech and Drama του Λονδίνου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση στην σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου "Έτσι ξαφνικά". Ιδιαιτέρως γνωστός έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Βέρα στο δεξί» στο ρόλο του Ανδρέα Καΐρη.

Ξάδερφος Σπύρου Μαρτίκα - Παναγιώτης Μπουγιούρης

Πηγή: Wikipedia