Ματιάμπα, Μπουγιούρης και... - Οι 3 άνδρες που είχαν σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

Θα εκπλαγείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματιάμπα, Μπουγιούρης και... - Οι 3 άνδρες που είχαν σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

Ήταν 6 Οκτωβρίου του 2018 όταν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πραγματοποίησαν τον φαντασμαγορικό γάμο τους στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο που διαθέτει ο επιχειρηματίας (δείτε εδώ πόσο κοστίζει μια βραδιά εκεί). Το αγαπημένο ζευγάρι σήμερα έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, με τα δύο παιδάκια τους, Μάξιμο και Σιέννα - Ηλέκτρα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο νησί των Ανέμων και η έλξη ήταν αμοιβαία. Σύντομα έγιναν ζευγάρι και η σχέση τους εξελίχθηκε.

Οι άντρες που πέρασαν από τη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου

Στο παρελθόν η ηθοποιός είχε απασχολήσει αρκετά με την προσωπική της ζωή, ενώ είχαν γίνει γνωστές αρκετές σχέσεις της.

Η πιο γνωστή από αυτές, ήταν η σχέση με τον Ησαΐα Ματιάμπα. Οι δυο τους έμειναν μαζί για περίπου 2 χρόνια, ωστόσο δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους, παρόλο που δεν απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις.

«Τι είναι “απόλυτος έρωτας”; Να εξαρτάσαι συναισθηματικά από τη σύντροφό σου και να σου βγάλει την ανάγκη να κάνεις οικογένεια, κάποια στιγμή, μαζί της; Αυτό ναι, το έχω νιώσει και μάλιστα πολύ έντονα. Δεν είμαστε μαζί πια με αυτή την κοπέλα, αλλά δεν πειράζει”, είχε πει σε συνέντευξή του ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Αθηνά Οικονομάκου Ματιάμπα

Από τη ζωή της πανέμορφης ηθοποιού βέβαια είχε περάσει και ένας συνάδελφός της, εξίσου γοητευτικός, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. «Ναι, είχα σχέση με την Αθηνά, μια πολύ όμορφη σχέση, μια από τις πιο όμορφες σχέσεις της ζωής μου. Δυστυχώς χωρίσαμε, δεν φταίω εγώ που χωρίσαμε, δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία…», είχε παραδεχθεί ο ίδιος.

Ούτε αυτή η σχέση είχε επιβεβαιωθεί ποτέ αλλά τα μέσα της εποχής έκαναν «χαμό» για μία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.

Αθηνά Οικονομάκου Μπουγιούρης

Μία από τις σχέσεις της Αθηνάς Οικονομάκου που συζητήθηκαν αρκετά ήταν αυτή με τον Βραζιλιάνο Ραούλ. Οι κάμερες είχαν συλλάβει αρκετές φορές το ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές σε κοινές τους εξόδους, ωστόσο η ηθοποιός επέμενε να αρνείται κατηγορηματικά πως είχαν σχέση.

Αθηνά Οικονομάκου Βραζιλιάνος Ραούλ