Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Θεατρική βραδιά για το νιόπαντρο ζευγάρι

Πού τους συνάντησε ο φακός;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου

Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο θέατρο, οπότε δεν ήταν έκπληξη που τους συναντήσαμε εκεί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 8 Ιανουαρίου. Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους κάτω από άκρα μυστικότητα στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση έκαναν μία νέα κοινή εμφάνιση, με την χαρά να καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο ερωτευμένοι επισκέφτηκαν το Θέατρο Σταθμός για να παρακολουθήσει την παράσταση «Bella Figura», όπου πρωταγωνιστούν η Υβόννη Μαλτέζου, η Φαίη Ξυλά, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, η Ραφίκα Σαουίς και ο Χρήστος Κοντογιώργης. Λίγο πριν χτυπήσει το τρίτο καμπανάκι βέβαια, ο φακός τους συνάντησε να κατευθύνονται στη θέση τους κι εκείνοι του χάρισαν ένα τρυφερό χαμόγελο.

Δείτε επίσης: «Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση μετά το γάμο τους

Αργύρης Πανταζάρας Σίσσυ Τουμάση θέατρο
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Έλλη Πουπουλίδου

Ελάχιστες οι εμφανίσεις Αργύρη Πανταζάρα – Σίσσυς Τουμάση μετά τον γάμο τους

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κοινές τους έξοδοι, από την ημέρα που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, παραμένουν μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού, αφού ήταν πάγια τακτική τους να μην μιλούν γι' αυτή τη σχέση από το ξεκίνημά της. Γνωρίζονταν από πριν, αλλά ο έρωτας του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση άνθισε μέσα από την πρώτη συνεργασία τους στην παράσταση «This is not Romeo and Juliet», μετά την οποία έμελλε να γίνουν ζευγάρι στη ζωή.

Πέρα από την κοινή πορεία στην προσωπική τους ζωή, ο ένας δίπλα στον άλλον χαράζει τη δική του επιτυχία στο χώρο της υποκριτικής. Εκείνος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής, «Ο Παράδεισος των Κυριών», ενώ εκείνη εμφανίζεται στην δραματική σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας», και τα δύο project που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Ο Αργύρης Πανταζάρας έχει δηλώσει στο παρελθόν για τον γάμο τους: «Όλο αυτό έγινε πολύ όμορφα, γρήγορα και σε σιωπή όπως λειτουργεί και μια παράσταση, που πρέπει να τη δουλέψεις μέχρι να πετύχει. Από τη στιγμή που πετυχαίνει, ας το μάθει ο καθένας. Το θέμα ήταν να γίνει, για να μην μας το χαλάσουν, όπως λέμε και στα ταξίδια μετά θα σου στείλω φωτογραφίες, αφού γυρίσω. Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανα που ήρθε. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Τα καταφέραμε και είμαστε εδώ. Εύχομαι ο καθένας να κάνει τον γάμο του όπως το έχει φανταστεί και όπως θέλει».