Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριος Λεμονίδης: Αποκλειστικό υλικό από το ταξίδι τους στο Μπαλί

Ονειρεμένος μήνας του μέλιτος!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ελίζαμπεθ Ελέτσι - Νεκτάριος Λεμονίδης: Αποκλειστικό υλικό από το ταξίδι τους στο Μπαλί

Μία εβδομάδα στο Μπαλί, για να γιορτάσουν την ένωσή του ενώπιον Θεού και ανθρώπων, αποφάσισαν να περάσουν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor μπορεί το ταξίδι τους να διήρκεσε 15 ώρες με ανταπόκριση, ωστόσο άξιζε τελικά, όπως μαρτυρούν και τα αποκλειστικά στιγμιότυπα από το youweekly.gr. Πέρα από τα φυσικά τοπία, που είναι αυταπόδεικτα μαγευτικά, την ανάσα κόβουν και τα πλάκα από τη νυφική παστάδα του ζευγαριού, που είναι μία μικρή βίλα ουσιαστικά με εσωτερική πισίνα και όλες τις ανέσεις.

«Περνάμε εξαιρετικά, έχει 32 βαθμούς και είμαστε όλη μέρα με το μαγιό μας. Τον Νεκτάριο τον έχω αδυνατίσει, γιατί τρώει σωστά και υγιεινά, τρώμε πολλά φρούτα», ανέφερε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε ζωντανή σύνδεση που είχε χθες με την εκπομπή Super Κατερίνα, και συμπλήρωσε: «Μας έκαναν έκπληξη στο ξενοδοχείο, γιατί είχαμε πει ότι ερχόμαστε για honeymoon και μας έκαναν ένα εξαιρετικό κρεβάτι με λουλούδια και κύκνους. Πήγαμε στο ζωολογικό κήπο, παίξαμε με τους ελέφαντες». Σήμερα λοιπόν επανερχόμαστε με τα στιγμιότυπα από το κρεβάτι με τα λουλούδια, τις βουτιές τους, καθώς και με το tour στον ζωολογικό κήπο.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: Τα «καρφιά» στον Γιώργο Λιάγκα από το Μπαλί

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Μπαλί

Νεκτάριος Λεμονίδης Μπαλί

Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης όλη μέρα με μαγιό!

Εκείνη δηλώνει πως τον έχει αδυνατίσει με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα να την επιβεβαιώνουν. Πιο fit από ποτέ εμφανίζονται στους πρώτες τους βουτιές για το 2024 η Ελίζαμπεθ και ο Νεκτάριος, με τις πρώτες μέρες του χρόνου να περνούν ονειρεμένα. Σε πρόσφατο tour που έκαναν στο τοπικό πάρκο με τα εξωτικά ζώα, είχαν την ευκαιρία να... λουστούν παρέα με τους ελέφαντες, να ταΐσουν τα λιοντάρια και να ποζάρουν αγκαλιά με εξωτικούς πολύχρωμους παπαγάλους. Αλλά επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δείτε το νιόπαντρο ζευγάρι να έρχεται πιο κοντά στη φύση και να ετοιμάζεται για βουτιές! «Πάμε στα καλύτερα αγάπη μου», όπως λέει και η Ελίζαμπεθ.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι Μπαλί