Μάριος Πρίαμος: «Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση...» - "Καρφώνει" για μια ακόμη φορά Χατζηανδρέου και Δαλάκα

«Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα....»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μάριος Πρίαμος: «Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση...» -

Την απάντησή του έδωσε ο Μάριος Πρίαμος, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, στην οποία μίλησε ζωντανά το πρωί της Τρίτης 9/1, σχετικά το σχόλιο που είχε κάνει στο Twitter, για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα με αφορμή το δεύτερο επεισόδιο του Survivor 2024 και την συνομιλία της δεύτερης με την Μαρία Αντωνά για τα ματσαρίσματα (δείτε εδώ τα Highlights).

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/1 την ώρα των ματσαρισμάτων η Κατερίνα Δαλάκα τόνωσε ιδιαίτερα το ηθικό της Αντωνά αναφέροντας της, πως όποιον και αν διαλέξει θα τον κερδίσει. O πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είχε γράψει: «Όποια και να πάρεις την κερδίζεις; Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. Κακό να το λες πρώτον. Δεύτερον, πέρυσι τι έλεγες; Αλλά που να πεις με τα αγωνιστικά τέρατα»

H απάντηση του Μάριο Πρίαμου για το σχόλιο του

«Η Ασημίνα είπε ότι θα πάρουν με τη Δαλάκα και τους δύο αγώνες ασυλίας. Δεν είναι ωραίο να ακούγονται τέτοια πράγματα. Είναι καλό να κρατάμε μικρό καλάθι, υπάρχει έπαρση»

«Οι άνθρωποι που έχουμε περάσει από το παιχνίδι οφείλουμε να γνωρίζουμε πέντε πράγματα παραπάνω από τους καινούργιους και να δίνουμε ένα όμορφο στίγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η συγκίνησή του στο Survivor all star λόγω του πατέρα του

Την Τετάρτη 28/6 στο Survivor all star είχαμε δει τους παίκτες παρά τις διαφορές τους να συγκινούνται ο ένας με τον άλλον σε ένα πολύ συγκινητικό συμβούλιο του νησιού.

Σε ερώτηση του Λιανού σε κάθε παίκτη για την πορεία τους στην πρώτη φορά, που μπήκαν στο ριάλιτι είδαμε τον Μάριο Πρίαμο να ''χτυπάει'' φλέβα. Ο ίδιος αρχικά αποκάλυψε, πως έχει έναν μυστικό λόγο, που μπήκε ξανά στο παιχνίδι, τον οποίο δεν μοιράστηκε στη συνέχεια!

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον κύπριο παίκτη, κάνοντας μια αναφορά για τους πατεράδες τους. Εκείνη ήταν μάλιστα η στιγμή, που Σάκης και Μάριος ξέσπασαν στα κλάματα...