Survivor highlights 8/1: Η αποβολή και η μεταφορά στο νοσοκομείο - Βγήκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor highlights 8/1: Η αποβολή και η μεταφορά στο νοσοκομείο - Βγήκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με νέους Μαχητές και νέους αλλά και παλιούς Διάσημους. Το βράδυ της Δευτέρας 8/1 ήταν το δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε, το οποίο από νωρίς είχε εντάσεις, παρεξηγήσεις, τσακωμούς αλλά και... απρόοπτα.

Αναλυτικά τα 8/1 highlights του Survivor

«Κόντεψα να το χάσω και το τέταρτο παιδί μου όταν...» - "Λύγισε" μπροστά στην κάμερα η Δώρα Νικολή

Στο χθεσινό επεισόδιο οι παίκτες των δύο ομάδων ξεκίνησαν να σχολιάζουν την πρώτη υποψήφια του ριάλιτι επιβίωσης, που δεν είναι άλλη από την Δώρα Νικολή. Οι κόκκινοι θεωρούν πως είναι άδικη η απόφαση των μπλε, διότι πρόκειται για μία δυνατή αγωνιστικά παίκτρια, ωστόσο η αποχώρησή της μόνο καλό θα τους έκανε, εφόσον οι αντίπαλοι θα έχαναν έδαφος έτσι.

Οι μαχητές, από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως δεν έχουν καταλήξει στα κριτήριά τους και οι σκέψεις τους για την συμπαίκτριά τους είναι ανάμεικτα. Άλλοι θεωρούν πως ήδη δημιουργήθηκαν κλίκες, ενώ οι υπόλοιποι αναφέρουν πως ήταν τυχαία η απόφαση, διότι κανείς δεν έχει δείξει τι αξίζει μέχρι στιγμής.

Η ίδια, βέβαια, επισήμανε πως ήταν όντως άδικη η ψηφοφορία αυτή και πως εάν γνώριζαν τη δύναμη κρύβει μέσα της, δεν θα αγχώνονταν για την πορεία της στο παιχνίδι.

«Έχω ανταπεξέλθει σε πάρα πολλά. Κάποιο από αυτά είναι κι ο χαμός του παιδιού μου πριν γεννηθεί. Το τέταρτο παιδί μου όταν το γέννησα κόντεψα να το χάσω κι αυτό. Πολλά οικονομικά προβλήματα... αλλάξαμε σπίτια. Μείναμε σε ένα δωμάτιο σχεδόν όλη η οικογένεια. Έχω τους γονείς και τα πεθερικά μου από πίσω», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΣΚΑΙ, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της χωρίς να τα καταφέρνει.

Στο νοσοκομείο η Χρύσα Χατζηγεωργίου - «Δήλωσε πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι»

Το Survivor είναι σίγουρα το παιχνίδι των ανατροπών και έχουμε δει και οικειοθελής αποχωρήσεις από τα πρώτα επεισόδια. Ο νέος κύκλος ξεκίνησε την Κυριακή 7/1, και φαίνεται πως ήδη κάποιοι έχουν μπει σε σχετικές σκέψεις.

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου, συγκεκριμένα, κατέρρευσε μετά τους πρώτους αγώνες πέφτοντας λιπόθυμη και ενώ οι πιο κοντινοί της στο ριάλιτι μέχρι τώρα μιλούσαν για το γεγονός πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, διότι δεν αισθανόταν καθόλου καλά και έπρεπε να δουν οι ειδικοί ποια είναι η κατάστασή της, υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι μιλούσαν έντονα για εκείνη, λέγοντας πως η συμπεριφορά της δεν τους αρέσει πολύ, ιδιαίτερα το γεγονός πως: «Δήλωσε πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι».

Μία συμπαίκτριά της δήλωσε πως δεν το εννοούσε πραγματικά όμως και πράγματι, η ίδια λίγο αργότερα επέστρεψε από την κλινική που μεταφέρθηκε και τόνισε πως είναι έτοιμη να μπει ξανά στον στίβο μάχης. «Είμαι καλύτερα. Τα παιδιά με υποδέχθηκαν με πολλή χαρά», ανέφερε.

«Μου λείπει πάρα πολύ! Είναι 19 μηνών...» - Με τρεμάμενη φωνή ο Χρήστος Βολικάκης "έσπασε" για τον γιο του

Επίσης είχαμε έντονα συναισθήματα για τους παίκτες και των δύο ομάδων, κι αυτό γιατί οι σκέψη τους είναι πίσω στην Ελλάδα, στις οικογένειες και στους ανθρώπους που τους περιμένουν να γυρίσουν.

Μετά τα κλάματα της Δώρας Νικολή, λοιπόν, της παίκτριας των Μαχητών η οποία προχώρησε σε μία κατάθεση ψυχής για το παιδί που έχασε και τον παραλίγο χαμό που τέταρτου παιδιού της στη συνέχεια ο Χρήστος Βολικάκης "λύγισε" επίσης μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος έχει ένα παιδί, που ακόμα δεν έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής και τον πονάει το γεγονός πως θα χάσει πολλές από τις πρώτες στιγμές του, όμως όλος ο αγώνας που κάνει είναι αφιερωμένος σε εκείνον.

«Το πιο δύσκολο για μένα είναι η επικοινωνία. Ότι έχω αφήσει πίσω τον μικρό μου που μου λείπει πάρα πολύ ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Είναι 19 μηνών, τώρα ξεκίνησε να περπατάει, να λέει "μπαμπά", "μαμά" και όλα τα υπόλοιπα. Είναι καθημερινά στο μυαλό μου. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω την πορεία μου στο παιχνίδι. Θα χάσω πολλά. Μπήκα, όμως, γι' αυτόν και θα προσπαθήσω να αντέξω όσο περισσότερο γίνεται γι' αυτόν», είπε χαρακτηριστικά με τη φωνή του να "σπάει" κατά τη διάρκεια.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τελικά την δεύτερη ασυλία

Ήταν μία δύσκολη "μάχη", αφού πήγαιναν πόντο πόντο. Κάποια στιγμή οι κόκκινοι πέρασαν μπροστά, με τους μπλε να τους προσπερνούν στη συνέχεια...

Τελικά, όμως, οι διάσημοι πήραν ξανά το προβάδισμα και την ώρα που το σκορ ήταν 8 - 9 υπέρ τους, η Κατερίνα Δαλάκα πήρε την τελευταία και απαραίτητη νίκη, όπως σας είχαμε ήδη αναφέρει, και έτσι η ομάδα της θα μείνει ήσυχη για άλλο ένα βράδυ. Αναβρασμός θα επικρατήσει από την άλλη πλευρά, όσον αφορά στην παραλία των μπλε, αφού θα πρέπει να σκεφτούν καλά ποιον θα βγάλουν στον τάκο.

Άνδρας ή γυναίκα; Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι μπλε ψήφισαν ένας ένας και έγραψαν στους παπύρους τα ονόματα των παικτών που θα ήθελαν να δουν να μονομαχούν για την θέση τους στα επόμενα επεισόδια. Τα ονόματα του Σταμάτη και του Rob ήταν κυρίαρχα και σε πρώτο επίπεδο είχε από τρεις ψήφους ο καθένας τους, επομένως το θέμα ήταν εάν θα ακουγόταν κάποιο νέο όνομα ή εάν κάποιος από τους δύο θα συγκέντρωνε περισσότερες ψήφους.

Τελικά, ο Rob συγκέντρωσε άλλες δύο ψήφους και έτσι αναδείχθηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Δώρα Νικολή, λόγω της αδυναμίας του στον στίβο μάχης. Το θέμα είναι τι θα συμβεί στους υπόλοιπους αγώνες, για να δούμε εάν τελικά εκείνος που θα μαζέψει πρώτος τα πράγματά του θα είναι τελικά άνδρας ή γυναίκα.

Δείτε επίσης: Όταν ο Rob James Seymour είχε παίξει στο Deal - Το εξωπραγματικό ποσό που είχε κερδίσει