Survivor 2024 spoiler: Μαχητές ή Διάσημοι; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (8/1) τη δεύτερη ασυλία

Θα γίνει "χαμός"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor 2024 spoiler: Μαχητές ή Διάσημοι; Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε (8/1) τη δεύτερη ασυλία

Το βράδυ της Κυριακής 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του πολυσυζητημένου ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2024. Σε αυτήν συνέβησαν πολλά! Αφού παρουσιάστηκαν οι παίκτες, έκαναν τις δηλώσεις τους και άκουσαν τους νέους κανονισμούς, μπήκαν στον στίβο μάχης πρώτα για να δουν ποιος θα έπαιρνε το έπαθλο της φωτιάς και έπειτα για την πρώτη ασυλία (δείτε εδώ τα highlights).

Σήμερα, Δευτέρα 8/1, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και θα αναδειχθεί και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Το youweekly.gr έχει ενημερωθεί ήδη για όσα θα συμβούν απόψε στη δοκιμασία. Την πρώτη νίκη την πήραν οι μαχητές χθες, όμως έπειτα οι διάσημοι "πήραν εκδίκηση" και έτσι στον τάκο πρώτος βγήκε ένας μπλε.

Αυτή η ομάδα θα κερδίσει απόψε (8/1) την ασυλία στο Survivor 2024

Φαίνεται, λοιπόν, πως αυτό έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση στους κόκκινους και έτσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πηγές, και αυτή τη φορά οι διάσημοι είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν και θα κοιμηθούν ήσυχοι στην καλύβα τους, χωρίς να χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

Δείτε επίσης: «Βλέπεις κάνα λόκαλ να παραγγείλουμε μεσημεριανό;» - Το twitter "γλεντάει" την Κατερίνα Δαλάκα

Σε λίγη ώρα θα έχουμε και το όνομα του πρώτου υποψήφιου... Stay tuned!

Survivor 2024 διάσημοι

Το trailer

Σύμφωνα με το trailer που θα δείτε παρακάτω οι κόντρες μεταξύ διάσημων και μαχητών ξεκινούν από πολύ νωρίς...

Ο Αλέξης Παππάς ξεκινάει το παιχνίδι που μόνο εκείνος ξέρει και ο Άγγελος Γεωργουδάκης από τους μπλε είναι εκεί για να του αντεπιτεθεί από ότι φαίνεται! Μην ξεχνάμε πως οι μαχητές μετά την ήττα τους στην πρώτη ασυλία έριξαν στον τάκο ήδη έναν παίκτη τους σαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιον) και η ιστορία έχει δείξει πως όταν μια ομάδα χάνει ένα τέτοιο αγώνισμα και μπαίνει στην διαδικασία της ψηφοφορίας, το κλίμα αλλάζει.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που θα μπουν αργότερα στο παιχνίδι!