Survivor: «Βλέπεις κάνα λόκαλ να παραγγείλουμε μεσημεριανό;» - Το twitter "γλεντάει" την Κατερίνα Δαλάκα

Ο τηλεθεατής δεν ξεχνά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor: «Βλέπεις κάνα λόκαλ να παραγγείλουμε μεσημεριανό;» - Το twitter

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής 7/1 το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης στην ελληνική τηλεόραση - κι όχι μόνο - το Survivor (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου). Μπορεί οι συμμετέχοντες κατά κύριο λόγω να είναι νέα και φρέσκα πρόσωπα αλλά υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες προσθήκες - στην ομάδα των Διάσημων συγκεκριμένα - που τις έχουμε δει μέσα σε αυτό το παιχνίδι ουκ ολίγες φορές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Κατερίνα Δαλάκα που είναι η 4η φορά που παίρνει μέρος στο project του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί και φυσικά οι τηλεθεατές δεν το άφησαν ασχολίαστο.

Βροχή έπεσαν στο twitter τα σχόλια για την πρεμιέρα του Survivor αλλά και για τον αέρα της Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, με κάποιους να τρολάρουν έντονα την περσινή της «κλεψιά».

Τα σχόλια στο Twitter για την πρεμιέρα του Survivor

Πόσα χρήματα έχει κερδίσει ήδη η Κατερίνα Δαλάκα από τις συμμετοχές της στο Survivor;

Από την παρθενική της συμμετοχή στο Survivor 2, η Κατερίνα Δαλάκα είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο, ως αναγνωρισμένη αθλήτρια του στίβου τότε, με αμοιβή που λεγόταν πως έφτανε τις 3.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τότε έφτασε τότε ως τον τελικό, όπου μπορεί να έκοψε πρώτος το νήμα ο Ηλίας Γκότσης, ωστόσο η Κατερίνα φαίνεται πως ήταν η... μεγάλη νικήτρια σε απόλυτους αριθμούς, αφού οι 24 εβδομάδες συμμετοχής της αντιστοιχούν σε περισσότερες από 70.000 ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά κέρδισε και το αυτοκίνητο που δίνει κάθε χρόνο ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέσα από παιχνίδι γνώσεων. Λίγο αργότερα έκλεισε και μία μεγάλη εμπορική συμφωνία, με την οποία μάλλον ξεπέρασε τις συνολικές απολαβές του πρώτου τη τάξει Survivor της χρονιάς

Το Άλσος Βεΐκου σείστηκε με το όνομά της, κάτι που της εξασφάλισε ένα πολύ πιο ισχυρό συμβόλαιο για τη δεύτερη συμμετοχή της στο Survivor, και συγκεκριμένα στο κύκλο «Ελλάδα-Τουρκία». Μπορεί να μην το επιβεβαίωσε ποτέ, αλλά η αμοιβή της τότε ακουγόταν πως ήταν η υψηλότερη όλων των εποχών, με 12.000 ευρώ ανά εβδομάδα συμμετοχής, έφερε την πρωταθλήτρια του στίβου στον τελικό με 228.000 ευρώ στην τσέπη. Αν προσθέσει κανείς και το τελικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, που κέρδισε εκείνη τη χρονιά, τα ποσά μέχρι στιγμής αγγίζουν τα 500.000 ευρώ.

Υπάρχει βεβαίως μία μικρή διαφορά, που υπερκαλύπτεται από την προαναφερθείσα συμμετοχή της στο All Star. Παρότι αποχώρησε πρόωρα, πάλι αποζημιώθηκε πολύ ικανοποιητικά, εφόσον όρος στο συμβόλαιό της προέβλεπε ότι αν αποχωρούσε πριν από τους δυόμιση μήνες (κάτι που οι άνθρωποι της παραγωγής θεωρούσαν αδύνατον τότε), θα πληρωνόταν κανονικά την αμοιβή της γι' αυτό το διάστημα. Άρα, με δεδομένο ότι έπαιρνε 5.000 ευρώ την εβδομάδα, όπως οι περισσότεροι παίκτες που έλαβαν συμμετοχή στον περσινό κύκλο, αποχώρησε με 50.000 ευρώ για τις δέκα εβδομάδες που είχε συμφωνήσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor 2024: Μια φούσκα που πρόκειται να σκάσει; Η ψεύτικη υπόσχεση και τα εξώδικα

Survivor 2024: Μέσα σε ένα πεντάλεπτο έδειξε 3,4 πλάνα οπισθίων» - "Πανηγύρι" στο twitter με τα "καυτά" πλάνα στην παραλία Μαχητών & Διάσημων

Survivor 2024 spoiler (8/1): "Πλήγμα" για τους χαμένους; Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Είχε έρθει ο κύριος Ατζούν και είχαμε...» - "Κάρφωσε" παίκτη που διέρρευσε βίντεο την ώρα που έτρωγαν στο Survivor 1 χρόνο μετά

Survivor: Τίναξε την μπάνκα στον αέρα - Τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ (7/1)

Άρης Σοϊλέδης: Με δάκρυα στα μάτια μετά το πρώτο επεισόδιο του Survivor - «Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Μαρία!»

Survivor trailer 8/1: «Το ήξερα πριν μπω στο παιχνίδι ότι ο Αλέξης είναι τέτοιου είδους παίκτης» - Ο Άγγελος "σταυρώνει" τον Παππά