Χρήστος Δάντης: «Τρελοί είναι οι άνθρωποι να κάνουν...» - Οι δηλώσεις του για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor

«Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Χρήστος Δάντης: «Τρελοί είναι οι άνθρωποι να κάνουν...» - Οι δηλώσεις του για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο Survivor

Για την συμμετοχή της συντρόφου του, Ασημίνας Χατζηανδρέου στο Survvior, αλλά και για το αν έχει δεχτεί και ο ίδιος πρόταση για το παιχνίδι, μίλησε το πρωί της Τρίτης 9/1, ο Χρήστος Δάντης στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην πήγε στο αεροδρόμιο να την αποχαιρετήσει, ωστόσο λίγες ώρες μετά την αναχώρησή της από την Ελλάδα έκανε ένα τρυφερό post στο instagram για το κορίτσι του. «Θα μου λείψει η τρελάρα σου «τρελάρα μου» καλό ταξίδι, καλή δύναμη, και να το απολαύσεις!
Μην ξεχνάς! Ξέρεις εσύ», έγραψε (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Οι δηλώσεις του Χρήστου Δάντη για το Survivor

«Ακόμα είναι αρχή. Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, ωραίο καστ, νομίζω θα δούμε ωραία πράγματα φέτος. Την Ασημίνα και τις επιδόσεις της στο παιχνίδι τις βλέπω πολύ καλά» είπε αρχικά.

«Δεν έχω δεχτεί πρόταση ποτέ, τρελοί είναι οι άνθρωποι να κάνουν σε εμένα πρόταση;» είπε σχετικά με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η αποκάλυψη του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Για την σχέση του με την πρώην πάικτρια του Suvivor Ασημίνα Χατζηανδρέου αλλά και το πως διαχειρίστηκε διασημότητα μίλησε ο Χρήστος Δάντης, σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσε το πρωί της Παρασκευής 20/10, στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή Πρωινό Σουσου.

«Έχω κουραστεί οι συνεντεύξεις μου να βασίζονται σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο ερωτήσεων. Καλύτερο είναι να γνωρίζει κάποιος τον άλλο από τη δουλειά του παρά από τις κινήσεις του στην προσωπική του ζωή. Αυτό είναι που με κρατάει μακριά από τις συνεντεύξεις. Ως ένα βαθμό αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον του κόσμου για την προσωπική μου ζωή.»

«Η Ασημίνα δε με αφήνει να ηρεμήσω. Η καθημερινότητά μας είναι λίγο πολύ όπως τη βλέπετε στο TikTok… Έχει τελειώσει η ιστορία με την παραγωγή του Survivor και την Ασημίνα, πλέον έχουν αποκατασταθεί όλα… Ήταν φυσικό να εκφράσω δημόσια τη στήριξή μου στην Ασημίνα, αναμείχθηκε και το όνομά μου… Αν μου έλεγε ότι θέλει να ξαναπάει στο Survivor, είναι δικό της θέμα. Έχει να κάνει και με την εργασία της...Με την Ασημίνα έχουμε και δεν έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο του γάμου, δεν είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει. Για τη σχέση αυτή έχω δεχτεί πολύ bullying…»