Survivor 2024: «Πριν μέρες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι...» - Χαμός με την υποψηφιότητα του Rob James

«Δεν το θεωρώ άδικο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Survivor 2024: «Πριν μέρες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι...» - Χαμός με την υποψηφιότητα του Rob James

Με εντάσεις και ανατροπές ξεκίνησε απόψε 9/1 το τρίτo επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor. Οι πάικτες δεν έχουν γνωριστεί πολύ καλά ακόμη μεταξύ τους, όμως ήδη βλέπουμε ότι έχουν αρχίσει να δημιουργούνται οι πρώτες κλίκες.

Έτσι λοιπόν από τα πρώτα κιόλας λεπτά του επεισοδίου είδαμε πως έχουν δημιουργηθεί διάφορες εντάσεις σχετικά με την υοπψηφιότητα του Rob James. Υπενθυμίζουμε ότι στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, 8/1, οι μαχητές έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας ενώ στο συμβούλιο υπέδειξαν τον πάικτη ως δεύτερο υποψήφιο (δείτε εδώ).

Αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Rob James

Με αφορμή το γεγονός αυτό ορισμένοι έκαναν λόγο για τις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί ωστόσο ο ίδιος δεν θεωρεί ότι είναι αυτή η αιτία της υποψηφιότητας του.

«Το συμβούλιο με έβγαλε χθες υποψήφιο. Πριν μέρες δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα γινόταν αυτό αλλά αφού είναι δύσκολο το παιχνίδι και δεν έπαιξα καλά χθες, έχει μια λογική αυτό που έγινε», είπε αρχικά ο Rob James

«Δεν το θεωρώ άδικο, ούτε ότι υπάρχει κλίκα και συνεννόηση, όπως λέει η άλλη ομάδα. Νιώθω πολύ καλά με όλα τα παιδιά»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Την άποψη του για την υποψηφιότητα του Μαχητή εξέφρασε στην προσωπική του συνέντευξη και ο Αλέξης Παππάς. «Δεν ξέρω αν έχουν καταλάβει ότι εν μέρη υποτιμάται και η νοημοσύνη του Rob. Όλο αυτό κάνει το μυαλό μου να βγάζει καπνούς».

Το βιογραφικό του

Rob James Seymour

Rob James Seymour

  • Ηλικία: 28 ετών
  • Ιδιότητα: Μοντέλο - Event Organiser

Από τα κρύα Highlands της Σκωτίας μεταφέρεται στα ζεστά νερά της Καραϊβικής. Μετακόμισε στην Ελλάδα ως ερωτικός μετανάστης πριν πέντε χρόνια για τα μάτια της συζύγου του, με την οποία διατηρούν εταιρεία διοργάνωσης εταιρικών event. Παράλληλα, συνεχίζει την καριέρα του ως μοντέλο την οποία είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Η σχέση του με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών όταν και άρχισε το τένις και το volley σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Ως μοναχοπαίδι υποστηρίζει ότι η συμβίωση στην παραλία θα τον δυσκολέψει, αλλά η αγάπη του για τη φύση θα τον βοηθήσει να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομαδική ζωή.